LEGO 41405 Andrea's winkelspeelkubus
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

LEGO 41405 Andrean kauppaleikkikuutio


  • Uusi.

10,24 € Sisältää alv:n

8,26 € Veroton

check Varastossa

Edullisin kuljetusväline: DPD Pickup Point. 18,99 € toimitus torstaina 30 toukokuuta.

Nopein kuljetusväline: DPD. 19,99 € toimitus torstaina 30 toukokuuta.

Maksa turvallisesti (jälkikäteen)
Tilattu arkipäivisin ennen klo 17, lähetys samana päivänä
14 päivää aikaa muuttaa mielesi
LEGO FriendsAlle LEGO

Kuvaus LEGO 41405 Andrean kauppaleikkikuutio

Taskukokoinen yllätys lemmikkieläinleluista pitäville lapsille!

Vahvista lasten eläinrakkautta LEGO Friends Andrean kauppaleikkikuutiosetin (41405) avulla. Tämän kannettavan lelun sisältä paljastuu minikokoinen eläinkauppa. Lapset saavat nauttia hauskoista roolileikeistä ja leikkiä kaupan myyjää tai asiakasta, joka haluaa ostaa ruokaa lemmikilleen.

Kulkee helposti mukana
Kaikki osat ovat helposti rakennettavia ja irrotettavia, joten lapset voivat leikkiä niillä myös kuution ulkopuolella. Osat voi myös kiinnittää leikkikuution pohjaan, jotta ne eivät häviä leikeissä matkan varrella. Kuution voi jakaa kahtia, kun lapsi haluaa leikkiä yhdessä ystävänsä kanssa.

Kuutioiden taikaa
Kaikki leikkikuutiot sisältävät lapsille suunnattuja LEGO Friends maailman ihanuuksia. Saatavana on viisi erilaista kauppaleikkikuutiota. Jokainen keräilykuutioista niistä sisältää yllätyslemmikin, jonka väri yllättää. Tiedossa on aina hauska LEGO Friends yllätys. Lapset voivat pinota tai yhdistää kuutioita hauskoiksi kokoonpanoiksi. Tutustuta lapset luovaan ja hauskaan LEGO Friends maailmaan, jossa he voivat tutustua kiinnostaviin asioihin yhdessä ystäviensä kanssa!

LEGO 41405 Andrean kauppaleikkikuutio on yksi monista lelusettejä LEGO Friends teema.

Ominaisuudet

  • Tämä kannettava eläinlelusetti innostaa jännittäviin LEGO Friends seikkailuihin. Lapset voivat ottaa taskukokoisen LEGO eläinsetin mukaansa minne vain ja leikkiä mininuken ja eläinkaupan parissa matkoilla.
  • Pienet kuutiot sisältävät paljon hauskoja yksityiskohtia. Tämä kuutio sisältää mininuken, minieläimen ja leluakvaarion. Mininuken tarvikkeet herättävät roolileikin henkiin, ja settiin sisältyy myös tarra-arkki koristelua varten.
  • Lapset voivat leikkiä eläinleluilla kuution ulkopuolella tai pakata ne mukaan matkalle. Kaikki LEGO Friends leikkikuutiot voi pinota tai yhdistää toisiinsa hauskoiksi kokoonpanoiksi. Kuutiot voi myös jakaa kahtia yhteisiin leikkeihin ystävän kanssa.
  • Helposti rakennettavat leikkikuutiot ovat erinomainen tapa tutustuttaa lapset LEGO maailmaan, sillä leikki alkaa välittömästi. Tämä eläinkauppalelu on täydellinen yllätys-, syntymäpäivä- tai joululahja 6 vuotta täyttäneille lapsille.
  • Pienikokoiset kuutiot ovat noin 8 cm leveitä ja 6 cm korkeita, joten ne on helppo ottaa mukaan vaikkapa ystävän luokse leikkeihin. Värikkäät, kätevästi mukana kulkevat lelut piristävät myös pitkillä matkoilla.
  • Tässä eläinleikkisetissä ei tarvita paristoja. Kuutiot voi jakaa kahtia, pinota ja yhdistää muihin kuutioihin, ja jokaiseen settiin sisältyy yllätyslemmikki. Kuutiot suorastaan kihisevät leikkimahdollisuuksia!
  • Herätä eloon Heartlake Cityn LEGO Friends maailma, jossa lapsia odottavat jännittävät mielikuvitusleikit ja upeat ystävyyssuhteet, jostahe voivat löytää itsensä kaltaisia hahmoja ja johon kaikki ovat tervetulleita.
  • LEGO rakennuspalikat ja lelusetit täyttävät alan tiukimmat standardit. Tätä mininukke-leikkisettiä rakentavat lapset huomaavat, että palikat kiinnittyvät napakasti ja irtoavat helposti - kerta toisensa jälkeen.
  • The LEGO Group pudottaa, kuumentaa, puree, naarmuttaa ja testaa LEGO palikoita ja osia kaikin kuviteltavissa olevin tavoin. Varmistamme, että kaikki LEGO rakennussarjat täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.

LEGO 41405 Andrean kauppaleikkikuutio julkaistiin vuonna 2020. Leikkisetti sisältää 40 kappaletta. Leikkisarjassa on 1 minihahmo ja 1 ohjekirja . Leikkisetti sopii 6-vuotiaat.
LEGO
S_41405-1_N_S_0
Uusi
249 Tuotteet
5702016618914
673419319898
Määrä
41405-1
EAN
5702016618914
Paino
15.8 x 21.2 x 21.4 cm
Teema
LEGO Friends
Julkaistu vuonna
2020
Osien määrä
40
Pakkauksen mitat (pxlxk)
0.089 KG
Minihahmojen määrä
1
Ohjeiden määrä
1
Ikä neuvoja
6+
Tarvittavat paristot
Ei
Tila
Retired
chat Kommentit (0)