Tietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntö

BricksDirect välittää paljon yksityisyydestäsi. Siksi käsittelemme vain tietoja, joita tarvitsemme palveluidemme (parantamiseen), ja käsittelemme sinusta ja palveluidemme käytöstäsi keräämiämme tietoja huolellisesti. Emme koskaan anna tietojasi kolmansien osapuolten käyttöön kaupallisiin tarkoituksiin.

Tämä tietosuojakäytäntö koskee verkkosivuston ja BricksDirectin tarjoamien palvelujen käyttöä. Näiden ehtojen voimassaolon alkamispäivä on 25. toukokuuta 2018, uuden version julkaisemisen myötä kaikkien aiempien versioiden voimassaolo päättyy. Tässä tietosuojakäytännössä kuvataan, mitä tietoja keräämme sinusta, mihin näitä tietoja käytetään ja kenen kanssa ja millä edellytyksillä, jos sellaisia on, näitä tietoja voidaan jakaa kolmansille osapuolille. Kerromme sinulle myös, miten säilytämme tietojasi ja miten suojaamme tietojasi väärinkäytöltä sekä mitä oikeuksia sinulla on meille antamiisi henkilötietoihin liittyen.

Jos sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöstämme, voit ottaa yhteyttä tietosuoja-asioista vastaavaan yhteyshenkilöömme, yhteystiedot löydät tietosuojakäytäntömme lopusta.

Tietojen käsittely

Alta voit lukea, miten käsittelemme tietojasi, missä säilytämme (tai säilytämme niitä), mitä tietoturvatekniikoita käytämme ja kenen saatavilla tiedot ovat.

Perusteena on, miten käsittelemme tietojasi.

Webshop-ohjelmisto

Prestashop

Verkkokauppamme on kehitetty Prestashop-ohjelmistolla. Henkilötiedot, jotka annat meille palvelujamme varten, jaetaan tämän osapuolen kanssa. Prestashopilla on pääsy tietoihisi tarjotakseen meille (teknistä) tukea, he eivät koskaan käytä tietojasi mihinkään muuhun tarkoitukseen. Prestashop on velvollinen toteuttamaan asianmukaiset turvatoimet sen kanssa tekemämme sopimuksen perusteella. Näihin turvatoimiin kuuluu SSL-salauksen käyttö ja vahva salasanakäytäntö. Prestashop käyttää evästeitä kerätäkseen teknisiä tietoja ohjelmiston käytöstäsi, mutta henkilötietoja ei kerätä ja/tai tallenneta. Prestashop pidättää oikeuden jakaa kerättyjä tietoja oman yritysryhmänsä sisällä palvelun parantamiseksi entisestään.

Webhosting

Siteground

Ostamme verkkohosting- ja sähköpostipalvelut Sitegroundilta. Siteground käsittelee henkilötietoja puolestamme, eikä se käytä tietojasi omiin tarkoituksiinsa. Se saattaa kuitenkin kerätä metatietoja palveluiden käytöstä. Nämä eivät ole henkilötietoja. Siteground on toteuttanut asianmukaiset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet estääkseen henkilötietojesi katoamisen ja luvattoman käytön. Siteground on salassapitovelvollinen salassapitosopimuksen mukaisesti.

Sähköposti ja postituslistat

Hotmail

Käytämme Hotmailin palveluita säännölliseen liikesähköpostiliikenteeseemme. Tämä osapuoli on toteuttanut asianmukaiset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet estääkseen sinun ja meidän tietojesi väärinkäytön, katoamisen ja turmeltumisen mahdollisimman hyvin. Hotmaililla ei ole pääsyä postilaatikkoomme, ja käsittelemme kaikkea sähköpostiliikennettämme luottamuksellisena.

Maksujen käsittelijät

Mollie

Verkkokaupassamme tapahtuvien maksujen (osittaiseen) käsittelyyn käytämme Mollie-alustaa. Mollie käsittelee nimesi, osoitteesi ja asuinpaikkasi sekä maksutietosi, kuten pankkitilisi tai luottokorttisi numeron. Mollie on toteuttanut asianmukaiset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet henkilötietojesi suojaamiseksi. Mollie pidättää itsellään oikeuden käyttää tietojasi parantaakseen edelleen palvelujaan ja jakaa (anonymisoituja) tietoja kolmansien osapuolten kanssa tässä yhteydessä. Kaikki edellä mainitut henkilötietojesi suojaa koskevat takeet koskevat myös niitä Mollie-palvelujen osia, joita varten Mollie käyttää kolmansia osapuolia. Mollie ei säilytä tietojasi pidempään kuin laki sallii.

PayPal

Verkkokaupassamme tapahtuvien maksujen (osan) käsittelyyn käytämme PayPalin alustaa. PayPal käsittelee nimesi, osoitteesi ja asuinpaikkasi sekä maksutietosi, kuten pankkitilisi tai luottokorttisi numeron. PayPal on toteuttanut asianmukaiset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet henkilötietojesi suojaamiseksi. PayPal pidättää itsellään oikeuden käyttää tietojasi parantaakseen palvelujaan edelleen ja jakaa (anonymisoituja) tietoja kolmansien osapuolten kanssa osana tätä prosessia. Kaikkia edellä mainittuja henkilötietojesi suojaamiseen liittyviä suojatoimia sovelletaan myös niihin PayPalin palveluiden osiin, joita varten se käyttää kolmansia osapuolia. PayPal ei säilytä tietojasi pidempään kuin laki sallii.

Klarna

Verkkokaupassamme tapahtuvien maksujen (osittaiseen) käsittelyyn käytämme Klarnan alustaa. Klarna käsittelee nimesi, osoitteesi ja asuinpaikkasi sekä maksutietosi, kuten pankkitilisi tai luottokorttisi numeron. Klarna on toteuttanut asianmukaiset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet henkilötietojesi suojaamiseksi. Klarna pidättää oikeuden käyttää tietojasi parantaakseen edelleen palvelujaan ja jakaa (anonymisoituja) tietoja kolmansien osapuolten kanssa osana tätä prosessia. Kaikki edellä mainitut henkilötietojesi suojaa koskevat takeet koskevat myös niitä Klarnan palvelujen osia, joita varten Klarna käyttää kolmansia osapuolia. Klarna ei säilytä tietojasi pidempään kuin laki sallii.

Stripe

Verkkokaupassamme tapahtuvien maksujen (osittaiseen) käsittelyyn käytämme Stripen alustaa. Stripe käsittelee nimesi, osoitteesi ja asuinpaikkasi sekä maksutietosi, kuten pankkitilisi tai luottokorttisi numeron. Stripe on toteuttanut asianmukaiset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet henkilötietojesi suojaamiseksi. Stripe pidättää itsellään oikeuden käyttää tietojasi parantaakseen palvelujaan edelleen ja jakaa (anonymisoituja) tietoja kolmansille osapuolille tässä yhteydessä. Kaikki edellä mainitut henkilötietojesi suojaa koskevat takeet koskevat myös niitä Stripen palveluiden osia, joita varten Stripe käyttää kolmansia osapuolia. Stripe ei säilytä tietojasi pidempään kuin laki sallii.

Arvioinnit

Kiyoh

Keräämme arvioita Kiyoh-alustan kautta. Jos jätät arvostelun Kiyohin kautta, sinun on ilmoitettava nimesi, asuinpaikkasi ja sähköpostiosoitteesi. Kiyoh jakaa nämä tiedot kanssamme, jotta voimme yhdistää arvostelun tilaukseesi. Kiyoh julkaisee nimesi ja asuinpaikkasi myös omalla verkkosivustollaan. Joissakin tapauksissa Kiyoh saattaa ottaa sinuun yhteyttä saadakseen selityksen arvostelustasi. Jos pyydämme sinua lähettämään arvostelun, jaamme nimesi ja sähköpostiosoitteesi Kiyohin kanssa. Kiyoh käyttää näitä tietoja ainoastaan siihen tarkoitukseen, että se kutsuu sinut lähettämään arvostelun. Kiyoh on toteuttanut asianmukaiset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet henkilötietojesi suojaamiseksi. Kiyoh pidättää itsellään oikeuden käyttää kolmansia osapuolia niiden palvelujen tarjoamiseen, joihin olemme antaneet Kiyohille luvan. Kaikki edellä mainitut henkilötietojesi suojaa koskevat takeet koskevat myös niitä Kiyohin palvelujen osia, joita varten Kiyoh käyttää kolmansia osapuolia. Kiyoh säilyttää henkilötietojasi niin kauan kuin arvostelu julkaistaan alustalla. Kiyoh on nimittänyt tietosuojavastaavan, jonka yhteystiedot löydät Kiyohin verkkosivuilta.

Lähetys ja logistiikka

DPD

Jos teet tilauksen meiltä, meidän tehtävämme on saada pakettisi toimitettua sinulle. Käytämme DPD:n palveluja toimitusten suorittamiseen. Siksi on välttämätöntä, että jaamme nimesi, osoitteesi ja asuinpaikkasi DPD:n kanssa. DPD käyttää näitä tietoja vain sopimuksen toteuttamiseen. Jos DPD käyttää alihankkijoita, DPD antaa tietosi myös näiden osapuolten käyttöön.

FedEx

Jos teet tilauksen meiltä, meidän tehtävämme on saada pakettisi toimitettua sinulle. Käytämme FedExin palveluja toimitusten suorittamiseen. Meidän on välttämätöntä jakaa nimi-, osoite- ja asuinpaikkatietosi FedExin kanssa. FedEx käyttää näitä tietoja vain sopimuksen toteuttamiseen. Jos FedEx käyttää alihankkijoita, DPD antaa tietosi myös näiden osapuolten käyttöön.

Laskutus ja kirjanpito

SnelStart

Käytämme SnelStartin palveluja hallinnossa ja kirjanpidossa. Jaamme nimesi, osoitteesi ja asuinpaikkasi tiedot sek tilausta koskevat tiedot. Näitä tietoja käytetään myyntilaskujen hallinnointiin. Käytämme hallinnossa ja kirjanpidossa SnelStartin palveluja. Jaamme nimesi, osoitteesi ja paikkakuntasi tiedot sekä tilausta koskevat tiedot. Näitä tietoja käytetään myyntilaskujen hallinnointiin. Henkilötietosi lähetetään ja säilytetään suojatusti. SnelStart on salassapitovelvollinen ja käsittelee tietojasi luottamuksellisesti. SnelStart ei käytä henkilötietojasi muihin kuin edellä kuvattuihin tarkoituksiin.

Ulkoiset myyntikanavat

Bol.com

Myymme (joitakin) tuotteitamme Bol.com-alustan kautta. Jos teet tilauksen tämän alustan kautta, Bol.com jakaa tilauksesi ja henkilötietosi kanssamme. Käytämme näitä tietoja tilauksesi käsittelyyn. Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti ja olemme toteuttaneet asianmukaiset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet suojellaksemme tietojasi katoamiselta ja luvattomalta käytöltä.

Amazon

Myymme (osan) tuotteistamme Amazonin alustan kautta. Jos teet tilauksen tämän alustan kautta, Amazon jakaa tilauksesi ja henkilötietosi kanssamme. Käytämme näitä tietoja tilauksesi käsittelyyn. Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti ja olemme toteuttaneet asianmukaiset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet suojellaksemme tietojasi katoamiselta ja luvattomalta käytöltä.

Blokker

Myymme (osan) artikkeleistamme Blokker-alustan kautta. Jos teet tilauksen tämän alustan kautta, Blokker jakaa tilaus- ja henkilötietosi kanssamme. Käytämme näitä tietoja tilauksesi käsittelyyn. Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti ja olemme toteuttaneet asianmukaiset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet suojellaksemme tietojasi katoamiselta ja luvattomalta käytöltä.

Cdon

Myymme (osan) tuotteistamme Cdon-alustan kautta. Jos teet tilauksen tämän alustan kautta, Cdon jakaa tilaus- ja henkilötietosi kanssamme. Käytämme näitä tietoja tilauksesi käsittelyyn. Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti ja olemme toteuttaneet asianmukaiset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet suojellaksemme tietojasi katoamiselta ja luvattomalta käytöltä.

Fnac

Myymme (osan) tuotteistamme Fnac-alustan kautta. Jos teet tilauksen tämän alustan kautta, Fnac jakaa tilauksesi ja henkilötietosi kanssamme. Käytämme näitä tietoja tilauksesi käsittelyyn. Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti ja olemme toteuttaneet asianmukaiset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet suojellaksemme tietojasi katoamiselta ja luvattomalta käytöltä.

Cdiscount

Myymme (osan) tuotteistamme Cdiscount-alustan kautta. Jos teet tilauksen tämän alustan kautta, Cdiscount jakaa tilauksesi ja henkilötietosi kanssamme. Käytämme näitä tietoja tilauksesi käsittelyyn. Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti ja olemme toteuttaneet asianmukaiset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet suojellaksemme tietojasi katoamiselta ja luvattomalta käytöltä.

Kleertjes.com

Myymme (osan) tuotteistamme Kleertjes.com-alustan kautta. Jos teet tilauksen tämän alustan kautta, Kleertjes.com jakaa tilauksesi ja henkilötietosi kanssamme. Käytämme näitä tietoja tilauksesi käsittelyyn. Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti ja olemme toteuttaneet asianmukaiset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet suojellaksemme tietojasi katoamiselta ja luvattomalta käytöltä.

Fruugo

Myymme (osan) tuotteistamme Fruugo-alustan kautta. Jos teet tilauksen tämän alustan kautta, Fruugo jakaa tilauksesi ja henkilötietosi kanssamme. Käytämme näitä tietoja tilauksesi käsittelyyn. Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti ja olemme toteuttaneet asianmukaiset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet suojellaksemme tietojasi katoamiselta ja luvattomalta käytöltä.

BrickLink

Myymme (osan) tuotteistamme BrickLink-alustan kautta. Jos teet tilauksen tämän alustan kautta, BrickLink jakaa tilauksesi ja henkilötietosi kanssamme. Käytämme näitä tietoja tilauksesi käsittelyyn. Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti ja olemme toteuttaneet asianmukaiset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet suojellaksemme tietojasi katoamiselta ja luvattomalta käytöltä.

BrickOwl

Myymme (joitakin) tuotteitamme BrickOwl-alustan kautta. Jos teet tilauksen tämän alustan kautta, BrickOwl jakaa tilaus- ja henkilötietosi kanssamme. Käytämme näitä tietoja tilauksesi käsittelyyn. Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti ja olemme toteuttaneet asianmukaiset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet suojellaksemme tietojasi katoamiselta ja luvattomalta käytöltä.

Tietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn yleinen tarkoitus

Käytämme tietojasi yksinomaan palveluidemme tarjoamiseen. Tämä tarkoittaa, että käsittelyn tarkoitus liittyy aina suoraan antamaasi tilaukseen. Emme käytä tietojasi (kohdennettuihin) markkinointitarkoituksiin. Jos jaat tietoja kanssamme ja käytämme näitä tietoja ottaaksemme sinuun yhteyttä - muutoin kuin pyynnöstäsi - myöhemmin, pyydämme siihen nimenomaisen suostumuksesi. Tietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille muutoin kuin kirjanpito- ja muiden hallinnollisten velvoitteiden täyttämiseksi. Nämä kolmannet osapuolet ovat kaikki salassapitovelvollisia niiden ja meidän välisen sopimuksen, valan tai lakisääteisen velvoitteen perusteella.

Automaattisesti kerätyt tiedot

Sivustomme automaattisesti keräämiä tietoja käsitellään, jotta voimme edelleen parantaa palveluitamme. Nämä tiedot (esim. IP-osoitteesi, verkkoselaimesi ja käyttöjärjestelmäsi) eivät ole henkilötietoja.

Yhteistyö vero- ja rikostutkinnan kanssa

Jossain tapauksissa BricksDirect voi olla oikeudellisen velvoitteen perusteella velvollinen jakamaan tietojasi valtion vero- tai rikostutkinnan yhteydessä. Tällaisessa tapauksessa meidän on pakko jakaa tietojasi, mutta vastustamme sitä lain tarjoamien mahdollisuuksien puitteissa.

Turva-ajat

Säilytämme tietojasi niin kauan kuin olet asiakkaamme. Tämä tarkoittaa, että säilytämme asiakasprofiilisi, kunnes ilmoitat, ettet enää halua käyttää palveluitamme. Jos ilmoitat meille tästä, pidämme tätä myös unohtamispyyntönä. Sovellettavien hallinnollisten velvoitteiden nojalla meidän on säilytettävä (henkilö)tietojasi sisältävät laskut, joten säilytämme näitä tietoja niin kauan kuin sovellettava määräaika on voimassa. Työntekijöillä ei kuitenkaan ole enää pääsyä asiakasprofiiliisi ja asiakirjoihin, jotka olemme tuottaneet tilauksesi perusteella.

Oikeutesi

Sinulla on rekisteröitynä voimassa olevan Englannin ja EU:n lainsäädännön mukaan tietyt oikeudet, jotka koskevat meidän käsittelemiämme tai puolestamme käsiteltyjä henkilötietoja. Kerromme alla, mitkä ovat nämä oikeudet ja miten voit vedota näihin oikeuksiin. Väärinkäytösten estämiseksi lähetämme periaatteessa kopioita ja jäljennöksiä tiedoistasi vain jo tiedossamme olevaan sähköpostiosoitteeseesi. Jos haluat saada tiedot toiseen sähköpostiosoitteeseen tai esimerkiksi postitse, pyydämme sinua ilmoittamaan henkilöllisyytesi. Pidämme kirjaa käsitellyistä pyynnöistä; jos pyyntö on unohtunut, säilytämme anonymisoidut tiedot. Kaikki lausunnot ja kopiot tiedoista lähetetään sinulle koneellisesti luettavassa tietomuodossa, jota käytämme järjestelmissämme. Sinulla on milloin tahansa oikeus tehdä valitus henkilötietoviranomaiselle, jos epäilet, että käytämme henkilötietojasi väärin.

Laki

Sinulla on milloin tahansa oikeus tarkastella tietoja, joita käsittelemme tai olemme käsitelleet ja jotka koskevat sinua tai jotka voidaan jäljittää sinuun. Voit tehdä asiaa koskevan pyynnön tietosuoja-asioiden yhteyshenkilöllemme. Saat vastauksen pyyntöösi 30 päivän kuluessa. Jos pyyntösi hyväksytään, lähetämme sinulle tiedossamme olevaan sähköpostiosoitteeseen kopion kaikista tiedoista sekä yleiskatsauksen näitä tietoja hallussaan pitävistä henkilötietojen käsittelijöistä ja ilmoitamme, mihin luokkaan olemme näitä tietoja tallentaneet.

Oikaisuoikeus

Sinulla on aina oikeus saada käsittelemämme (tai käsittelemämme) tiedot, jotka koskevat sinua tai jotka voidaan jäljittää sinuun. Voit tehdä asiaa koskevan pyynnön tietosuoja-asioiden yhteyshenkilöllemme. Saat vastauksen pyyntöösi 30 päivän kuluessa. Jos pyyntösi hyväksytään, lähetämme sinulle vahvistuksen siitä, että tietoja on oikaistu, sähköpostiosoitteeseemme.

Oikeus käsittelyn rajoittamiseen

Sinulla on aina oikeus rajoittaa tietoja, joita käsittelemme (tai olemme käsitelleet) ja jotka liittyvät henkilöönne tai jotka voidaan jäljittää teihin. Voit tehdä asiaa koskevan pyynnön tietosuoja-asioiden yhteyshenkilöllemme. Saat vastauksen pyyntöösi 30 päivän kuluessa. Jos pyyntösi hyväksytään, lähetämme sinulle vahvistuksen tiedostossamme olevaan sähköpostiosoitteeseen siitä, että tietoja ei enää käsitellä, ennen kuin olet poistanut rajoituksen.

Oikeus siirtää tietoja

Sinulla on aina oikeus saada henkilötietojasi, joita käsittelemme tai olemme käsitelleet ja jotka koskevat sinua tai jotka voidaan jäljittää sinuun, käsittelemään toinen osapuoli. Voit tehdä tätä koskevan pyynnön tietosuoja-asioista vastaavalle yhteyshenkilöllemme. Saat vastauksen pyyntöösi 30 päivän kuluessa. Jos pyyntösi hyväksytään, lähetämme sinulle kopiot tai jäljennökset kaikista sinua koskevista tiedoista, joita olemme käsitelleet tai joita muut henkilötietojen käsittelijät tai kolmannet osapuolet ovat käsitelleet ohjeidemme mukaan, tiedossamme olevaan sähköpostiosoitteeseen. Tällaisessa tapauksessa emme todennäköisesti voi enää jatkaa palvelun tarjoamista, koska tiedostojen turvallista yhdistämistä ei voida enää taata.

Oikeus vastustaa ja muut oikeudet

Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä BricksDirectin toimesta tai sen puolesta. Jos vastustat, lopetamme tietojenkäsittelyn välittömästi, kunnes vastustuksesi on ratkaistu. Jos vastalauseesi on perusteltu, annamme sinulle kopiot ja/tai jäljennökset käsittelemistämme (tai käsittelemistämme) tiedoista ja lopetamme sen jälkeen käsittelyn pysyvästi. Sinulla on myös oikeus olla joutumatta automaattisen yksilöllisen päätöksenteon tai profiloinnin kohteeksi. Emme käsittele tietojasi siten, että tätä oikeutta sovelletaan. Jos olet sitä mieltä, että näin on, ota yhteyttä tietosuoja-asioiden yhteyshenkilöömme.

Keksejä

Google Analytics

Sivujemme kautta evästeitä sijoittaa amerikkalainen yritys Google osana "Analytics"-palvelua. Käytämme tätä palvelua seurataksemme ja saadaksemme raportteja siitä, miten kävijät käyttävät verkkosivustoa. Sovellettavat lait ja asetukset saattavat vaatia tätä prosessoria antamaan pääsyn näihin tietoihin. Emme ole antaneet Googlelle lupaa käyttää saatuja analytiikkatietoja muihin Googlen palveluihin.

Kolmansien osapuolten evästeet

Jos kolmannen osapuolen ohjelmistoratkaisut käyttävät evästeitä, tämä mainitaan tietosuojaselosteessa.

Mikäli kolmannen osapuolen ohjelmistoratkaisut käyttävät evästeitä, tämä mainitaan tietosuojaselosteessa.

Tietosuojaselosteen muutokset

Varaamme oikeuden muuttaa tietosuojakäytäntöämme milloin tahansa. Löydät kuitenkin aina viimeisimmän version tältä sivulta. Jos uusi tietosuojakäytäntö vaikuttaa tapaan, jolla käsittelemme sinusta jo kerättyjä tietoja, ilmoitamme siitä sinulle sähköpostitse.

Yhteystiedot

BricksDirect
Elskensakker 30
5571SK Bergeijk
Alankomaat

Puhelimitse: +31 (0) 497 337145

Sähköpostiosoite: info@bricksdirect.com

Yhteyshenkilö yksityisyyden suojaan liittyvissä asioissa

Niels Roest