Maksutavat

Maksutavat

Jos olet tehnyt tilauksen BricksDirectin kautta, voit maksaa sen seuraavilla maksutavoilla:

Pankkisiirto

Voit maksaa tilauksesi BricksDirectin kautta siirtämällä tilauksesi summan BricksDirectin kautta tehdyn tilauksen jälkeen pankkitilillemme. Voit siirtää rahat osoitteeseen:

EUROmaksut:
IBAN: NL20RABO0157845079
BIC: RABONL2U

Ei-EUROmaksut:
IBAN: LT243250069022214753
BIC: REVOLT21

Nimellä: BricksDirect in Bergeijk

Kirjoita maksun kuvaukseen tilausnumerosi.

Jos maksat ennakkosiirrolla, on mahdollista, että kestää muutaman arkipäivän ennen kuin summa on saapunut meille. Lähetämme tilauksesi sen jälkeen, kun maksusi on vastaanotettu. Ota siis huomioon, että tilauksesi toimitus kestää hieman kauemmin.

iDeal

Voit maksaa tilauksesi BricksDirectissä iDealin kautta. iDeal on Alankomaissa yleisimmin käytetty verkkomaksutapa. iDealin ovat kehittäneet hollantilaiset pankit. iDeal on Alankomaissa erittäin tuttu verkkomaksutapa. Jos maksat iDealin kautta, sinut ohjataan BricksDirectistä omaan hollantilaiseen verkkopankkiympäristöösi BricksDirectille tekemäsi tilauksen summan verran.

Bancontact

Voit maksaa tilauksesi BricksDirectissä Bancontactin / Mister Cashin kautta. Belgialaisille ostajille on mahdollista maksaa tilauksensa Bancontactin / Mister Cashin kautta. Maksaminen Bancontactin / Mister Cashin avulla on erittäin helppoa. Kun olet tehnyt tilauksen BricksDirectissä, sinut ohjataan omaan pankkiympäristöösi, jossa voit kirjautua sisään. Seuraavassa näkymässä voit maksaa tilauksesi summan BricksDirectille.

Luottokortti

Hyväksymme kaikki VISA-, MasterCard-, Maestro- ja American Express -kortit. Emme veloita transaktiomaksua luottokorttimaksuista. Kun maksu on hyväksytty, lähetämme tuotteet sinulle. Yleensä tiedot tarkistetaan muutamassa minuutissa, yhdessä tapauksessa se voi kestää yli yhden päivän.

SOFORT Banking

Voit maksaa tilauksesi BricksDirectissä SOFORT Bankingin kautta. SOFORT Banking (aiemmin DirectEbanking) on helppo verkkomaksutapa. Sitä käytetään eri maissa. SOFORT Bankingin avulla voit maksaa tilauksesi BricksDirectissä kotimaassa ja ulkomailla. SOFORT Banking täyttää verkkomaksumenetelmien korkeat turvallisuustasot. SOFORT Banking on saanut TÜV-sertifikaatin ihmisten tietosuojasta.

PayPal (vain euromääräiset maksut)

Voit maksaa tilauksesi BricksDirectissä PayPalin kautta. PayPalin avulla voit maksaa suoraan tilauksen BricksDirectin verkossa. PayPal tarjoaa suuren suojan ja on käytettävissä 190 maassa. Voit luoda PayPal-tilin, joista valitsemasi maksutavat riippuvat omista valinnoistasi. Jos haluat maksaa PayPalin kautta luottokortilla tai pankkitilillä, sinun on ensin yhdistettävä se PayPal-tiliin. On myös mahdollisuus tallettaa summa PayPal-tilillesi. PayPal on helppo maksutapa, PayPal tarjoaa myös kattavan ostajan suojan.

Klarna - maksa myöhemmin

Parempi maksaa jälkikäteen? Se on mahdollista Klarnan avulla. Kun olet saanut tilauksen, saat maksun yleiskatsauksen sovellukseesi tai sähköpostitse. Voit maksaa tämän suoraan sovelluksen kautta / sähköpostin maksupainikkeella tai 14 päivän kuluessa. Se on huoletonta verkkokauppaa ilman pakollista tiliä.

Klarna - Slice it

Jos olet valinnut Klarna slice it -palvelun, voit maksaa laskusi omaan tahtiisi. Kaikki tilaukset, joihin valitset joustavan osamaksukaupan, kerätään selkealla kuukausilaskulla. Tämä lähetetään aina kuukauden puolivälissä. Jos valitset osamaksun ensimmäistä kertaa, lähetämme sinulle ensimmäisen kuukausilaskun seuraavassa kuussa.