LEGO 41413 Mia's zomerspeelkubus
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

LEGO 41413 Mian kesäinen leikkikuutio


 • Uusi.

10,24 € Sisältää alv:n

8,26 € Veroton

check Varastossa

Edullisin kuljetusväline: DPD Pickup Point. 13,99 € toimitus lauantaina 9 maaliskuuta.

Nopein kuljetusväline: DPD. 19,99 € toimitus lauantaina 9 maaliskuuta.

Maksa turvallisesti (jälkikäteen)
Tilattu arkipäivisin ennen klo 17, lähetys samana päivänä
14 päivää aikaa muuttaa mielesi
LEGO FriendsAlle LEGO

Kuvaus LEGO 41413 Mian kesäinen leikkikuutio

Pikkuinen ranta-aiheinen eläinlelu suuriin huveihin!

Viihdytä pitkästyneitä lapsia kesän matkoilla LEGO Friends Mian kesäisellä leikkikuutiolla (41413). Opaalinhohtoiseen kannettavaan kuutioon pakattuun pienoisrantaan sisältyy nakkisämpyläkioski. Se on hieno lahja lapsille, jotka pitävät ruoanlaittoleikeistä ja pienikokoisista leluista.

Kuutiollinen iloa
Kaikki tämän kesäisen lelun sisältämät osat ovat irrotettavia, joten lapset pääsevät uppoutumaan rajattomiin mielikuvitusleikkeihin. Osat voi kiinnittää myös kuution pohjaan - palikat eivät enää häviä! Kuution voi jakaa kahtia niin, että lapset voivat jakaa minileikkikuution hauskat leikit ystävän kanssa.

Maistiainen jostain suuremmasta
Tähän pinottavaan leluun ihastuneet lapset voivat kerätä lisää LEGO Friends leikkikuutioita. Jokaisessa kannettavassa lelussa on yllätyslemmikki, jonka väri on yllätys. Katso miten lasten silmät syttyvät, kun he näkevät, mikä söpö lemmikki kuutiosta paljastuu! Mininukkelelun voi myös yhdistää muihin kuutioihin vaikka minkälaisiksi muodostelmiksi. Tutustuta lapset Heartlake Cityn maailmaan, jonne he ovat lämpimästi tervetulleita. Sieltä he löytävät erityisiä, itsensä kaltaisia ystäviä.

LEGO 41413 Mian kesäinen leikkikuutio on yksi monista lelusettejä LEGO Friends teema.

Ominaisuudet

 • etsitkö hienoa kesälelua? Mian kesäisen leikkikuution (41413) parissa lapset voivat liittyä Mian seuraan laiturilla hänen nakkisämpyläkioskillaan. Loputtomat lomaleikit kutsuvat. Leikeissä tarjoillaan pientä purtavaa ja temmelletään yllätysmerieläimen kanssa.
 • Tämän mininukkelelun sisällä on yllätyseläin ja kaikki palikat, joita tarvitaan pienen, söpön nakkisämpyläkioskin rakentamiseen. Kuution mukana on myös tarra-arkki, jolla lapset voivat koristella kuution luovasti, mielensä mukaan.
 • Lapset voivat irrottaa uimarannan osat minileikkikuutiosta ja pakata ne mukaan viihdykkeeksi matkalle. Kuution voi jakaa, kun haluat jakaa huvin ystävän kanssa - sen voi myös pinota ja yhdistää muihin kuutioihin hauskoiksi koristeiksi.
 • Lelu on mahtava yllätyspalkinto tai lomareissun yllätyslahja 6 vuotta täyttäneille lapsille. Tämä 50-osainen keräiltävä mininukkelelu on täydellinen matkalelu. Helposti rakennettava setti sopii lapsille, jotka ovat vasta tutustumassa LEGO rakentamisen maailmaan.
 • Kuutio on 8 cm leveä ja 6 cm korkea, joten se sopii hyvin reppuun tai laukkuun mukaan matkalle. Tämän pinottavan lelun voi yhdistää neljään muuhun kesäiseen leikkikuutioon rajattomiin lomaleikkeihin!
 • Tässä matkalelusetissä ei tarvita paristoja, vaan leikit saavat virtansa mielikuvituksesta. Kukapa kaipaisi hankalia paristoja, kun ollaan lähdössä matkalle?
 • Muiden LEGO Friends kuutioiden tavoin tämänkin lomalelusetin mukana on selkeät, painetut ohjeet. Helppokäyttöiset ohjeet on suunniteltu 6 vuotta täyttäneille lapsille, jotta he pääsevät aloittamaan leikit ja osaavat rakentaa omatoimisesti.
 • esittele lapsille ystävykset, jotka asuvat Heartlake Cityssä. Se on jännittävien seikkailujen ja upeiden ystävyyssuhteiden kaupunki, jossa lapset voivat tutkia kiinnostavia asioita ja saavuttaa mitä tahansa, kunhan vain seuraavat sydämensä ääntä.
 • LEGO Friends setit täyttävät alan tiukimmat standardit sekä LEGO Groupin omat laatuvaatimukset. Tällä LEGO matkalelulla leikkiessään lapset huomaavat, että palikat kiinnittyvät napakasti ja irtoavat helposti - kerta toisensa jälkeen.
 • LEGO Group testaa kaikki palikat ja osat kattavasti. Näin varmistamme, että kaikki LEGO setit täyttävät tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

LEGO 41413 Mian kesäinen leikkikuutio julkaistiin vuonna 2020. Leikkisetti sisältää 50 kappaletta. Leikkisarjassa on 1 minihahmo ja 1 ohjekirja . Leikkisetti sopii 6-vuotiaat.
LEGO
S_41413-1_N_S_0
Uusi
203 Tuotteet
5702016618990
673419319973
Määrä
41413-1
EAN
5702016618990
Paino
15.8 x 21.2 x 21.4 cm
Teema
LEGO Friends
Julkaistu vuonna
2020
Osien määrä
50
Pakkauksen mitat (pxlxk)
0.095 KG
Minihahmojen määrä
1
Ohjeiden määrä
1
Ikä neuvoja
6+
Tarvittavat paristot
Ei
Tila
Retired
chat Kommentit (0)