LEGO 21327 Kirjoituskone
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

LEGO 21327 Kirjoituskone


 • Uusi.

266,44 € Sisältää alv:n

214,87 € Veroton

check Varastossa toimittajallamme. Kaksi työpäivää pidempi toimitusaika.

Edullisin kuljetusväline: DPD. Ilmainen toimitus lauantaina 4 toukokuuta.

Nopein kuljetusväline: DPD Pickup Point. Ilmainen toimitus lauantaina 4 toukokuuta.

Maksa turvallisesti (jälkikäteen)
Tilattu arkipäivisin ennen klo 17, lähetys samana päivänä
14 päivää aikaa muuttaa mielesi
LEGO Ideas (CUUSOO)Alle LEGO

Kuvaus LEGO 21327 Kirjoituskone

Rakenna itsellesi LEGO tyyliin toteutettu vanhanaikainen kirjoituskone

Irrottaudu digitaalisesta arjesta ja muistele yksinkertaisempia aikoja rakentamalla vanhanaikaisen kirjoituskoneen LEGO Ideas malli (21327). Sen esikuvana on LEGO Groupin perustajan Ole Kirk Kristiansenin käyttämä klassikkokirjoituskone. Se myös toimii kuin oikea kirjoituskone ja kuulostaa ihan oikealta kirjoituskoneelta. Palikoista rakennettava kirjasintanko nousee joka kerta, kun näppäintä painetaan, ja se on yhdistetty vaunuun, joka liikkuu kirjoittaessa. Voit myös asettaa kirjoituskoneeseen oikean paperin paikalleen.

LEGO faneilta LEGO faneille
LEGO fanin keksimän ja LEGO faniäänestyksellä valikoimaan valitun yksityiskohtaisen kirjoituskonemallin mukana on kirje Thomas Kirk Kristiansenilta, LEGO Groupin omistajaperheen neljännen sukupolven edustajalta. Sujauta kirje kirjoituskoneeseen täydentämään ihastuttavaa koriste-esinettä.

Hieno lahja
Tämä aikuisille suunnattuun laadukkaiden LEGO rakennussarjojen kokoelmaan kuuluva malli sisältää selkeät rakennusohjeet. Se on mainio lahja sinulle itsellesi, LEGO faneille ja kaikille retroilun ystäville.

LEGO 21327 Kirjoituskone on yksi monista lelusettejä LEGO Ideas (CUUSOO) teema.

Ominaisuudet

 • Tällä LEGO Ideas rakennusmallilla (21327) tuot mieleen nostalgisia muistoja ja herätät uteliaisuutta nuoremmissa faneissa, jotka eivät ole koskaan nähneet kirjoituskonetta. Kirjoituskoneen liikkeet ja äänet ovat kuin oikeassa kirjoituskoneessa.
 • Sisältää kirjasimet, jotka nousevat ja laskevat näppäintä painettaessa, ja kirjoitettaessa liikkuvan vaunun. Voit myös asettaa kirjoituskoneeseen oikean paperin paikalleen.
 • Mallin esikuvana on LEGO Groupin perustajan Ole Kirk Kristiansenin käyttämä klassikkokirjoituskone.
 • Sisältää vihkosen, jossa on Thomas Kirk Kristiansenin, LEGO Groupin omistajaperheen jäsenen, kirjoittama kirje 43 eri kielellä. Valitse mieluisa kieliversio ja aseta kirje kirjoituskoneeseen.
 • Mainio ajanviete yksin tai perheen kanssa. Nostalginen keräilymalli on ainutlaatuinen syntymäpäivä- tai joululahja sinulle itsellesi, LEGO faneille, kirjoittajille ja kaikille retroilun ystäville.
 • Kirjoituskone on 11 cm korkea, 27 cm leveä ja 26 cm syvä. Se ihastuttaa koristeena, ja siitä otettuja kuvia on hauska jakaa ystäville.
 • Tämän 2 079-osaisen rakennettavan mallin mukana on myös kuvitettu vihkonen, jossa on tietoja setin suunnitelleesta fanista ja LEGO suunnittelijoista. Setti sisältää myös vaiheittaiset ohjeet, jotka auttavat haastavassa rakennelmassa.
 • Tämä aikuisille suunnattu rakennussarja kuuluu jännittävien LEGO Ideas mallien kokoelmaan. Tämän kokoelman mallit ovat fanisuunnittelijoiden keksimiä, tuhansia LEGO fanien äänestämiä ja LEGO Groupin valmistamia.
 • LEGO osat ovat täyttäneet alan tiukat standardit jo vuodesta 1958. Varmistamme, että ne ovat yhteensopivia ja kiinnittyvät aina yhtä hyvin kestäviksi rakennelmiksi.
 • LEGO palikoita ja osia testataan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla. Näin varmistamme, että ne täyttävät vaativat kansainväliset turvallisuusstandardit.

LEGO 21327 Kirjoituskone julkaistiin vuonna 2021. Leikkisetti sisältää 2079 kappaletta. Leikkisarjassa on ei minihahmoa ja 1 ohjekirja . Leikkisetti sopii 18-vuotiaat.
LEGO
S_21327-1_N_S_0
Uusi
300 Tuotteet
5702016995831
673419345347
Määrä
21327-1
EAN
5702016995831
Paino
2.714 KG
Pakkauksen mitat (pxlxk)
58 x 37.3 x 9.6 cm
Teema
LEGO Ideas (CUUSOO)
Julkaistu vuonna
2021
Osien määrä
2079
Ohjeiden määrä
1
Ikä neuvoja
18+
Tarvittavat paristot
Ei
Tila
Retired backorder
chat Kommentit (0)