LEGO 71374 Nintendo Entertainment System
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

LEGO 71374 Nintendo Entertainment System


 • Uusi.

307,43 € Sisältää alv:n

247,93 € Veroton

check Varastossa toimittajallamme. Kaksi työpäivää pidempi toimitusaika.

Edullisin kuljetusväline: DPD Pickup Point. Ilmainen toimitus keskiviikkona 11 lokakuuta.

Nopein kuljetusväline: DPD. Ilmainen toimitus keskiviikkona 11 lokakuuta.

Maksa turvallisesti (jälkikäteen)
Tilattu arkipäivisin ennen klo 17, lähetys samana päivänä
14 päivää aikaa muuttaa mielesi
LEGO Super MarioAlle LEGO

Kuvaus LEGO 71374 Nintendo Entertainment System

Rakenna Nintendo Entertainment System LEGO tyyliin!

Viihdytkö videopelien maailmassa? Pelasitko joskus ahkerasti Super Mario Bros. -peliä? Vai pidätkö konkreettisista, luovista vapaa-ajan askareista? Jos vastasit kyllä, tämä nostalginen LEGO Nintendo Entertainment System (71374) rakennussarja sopii juuri sinulle.

Aito ja interaktiivinen
Palikoista rakennettava NES on täynnä realistisia yksityiskohtia. Siinä on avattava paikka pelille, lukitustoiminto ja ohjain johtoineen ja liittimineen. Konsolin lisäksi pakkaus sisältää rakennettavan retro-tv:n, jonka vieritettävässä ruudussa on litteä 8-bittinen Mario-hahmo. Mukana olevan toimintopalikan voi skannata LEGO Mariolla (hahmo ei sisälly settiin, se löytyy LEGO Super Mario Aloitusradasta – 71360), jonka jälkeen se reagoi ruudussa näkyviin vihollisiin, esteisiin ja tehosteisiin aivan kuten Super Mario Bros.:n pelissä.

Luovaa huvia
Tämä ainutlaatuinen setti kuuluu aikuisille suunnattujen innostavien LEGO rakennussarjojen kokoelmaan. Se on upea lahja sinulle ja ystävillesi. Näiden tee se itse -haasteiden parissa viihtyy taatusti, ja omia luomuksia kelpaa esitellä ylpeydellä.

LEGO 71374 Nintendo Entertainment System on yksi monista lelusettejä LEGO Super Mario teema.

Ominaisuudet

 • Herätä mieleen nostalgisia muistoja rakentamalla palikoista tämä upean yksityiskohtainen LEGO Nintendo Entertainment System (71374) ja interaktiivinen 1980-luvun tyylinen televisio, jossa näkyy Super Mario Bros. -klassikkopeli.
 • Televisiossa on käsikäyttöinen vieritettävä ruutu, ja jos skannaat toimintopalikan asettamalla LEGO Marion (hahmo ei sisälly settiin) sen päällä olevaan aukkoon, Mario reagoi ruudussa näkyviin vihollisiin, esteisiin ja tehosteisiin.
 • NES-konsolin aidot yksityiskohdat on luotu LEGO tyyliin. Konsolissa on ohjain, avattava aukko, johon rakennettavan kasetin voi asettaa, ja aidon oloinen lukitustoiminto Super Mario Bros. -fanien iloksi.
 • Tämä 2 646-osainen rakennussarja sopii mainiosti juuri sinulle, joka pelasit NES-pelejä ennen muinoin, pidät retrojutuista tai etsit kiehtovaa, hauskaa ja luovaa tee se itse -projektia omaksi piristykseksesi.
 • Rakennettava televisio on 22,5 cm korkea, 23,5 cm leveä ja 16 cm syvä. Se sopii hienosti näytteille NES-mallin rinnalle kotiisi tai toimistoosi. Se on myös upea LEGO lahja pelien ystäville.
 • Paristoja ei tarvita – aktivoi television interaktiiviset ominaisuudet yhdistämällä tämä setti LEGO Super Mario Seikkailut Marion kanssa aloitusradan (71360) LEGO Mario hahmoon.
 • Selkeiden ohjeiden avulla rakentaminen sujuu varmalla otteella, vaikka LEGO rakennussarjat olisivatkin sinulle uutta. Mukana on myös kuvitettu vihkonen Nintendo Entertainment Systemin sekä NES-klassikkopelien alkuvaiheista.
 • Tämä aikuisille suunnattu toivesetti kuuluu innostavien LEGO rakennussarjojen kokoelmaan. Ne on kehitetty juuri sinulle, seuraavaa tee se itse -projektiasi etsivälle vaativalle harrastajalle.
 • LEGO rakennuspalikat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja helppoja kiinnittää ja irrottaa, joka kerta – ja näin on ollut jo vuodesta 1958.
 • LEGO palikoita ja osia pudotetaan, litistetään, väännetään, kuumennetaan ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että tämä ainutlaatuinen LEGO rakennussarja täyttää tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.

LEGO 71374 Nintendo Entertainment System julkaistiin vuonna 2020. Leikkisetti sisältää 2646 kappaletta. Leikkisarjassa on ei minihahmoa ja 1 ohjekirja . Leikkisetti sopii 18-vuotiaat.
LEGO
S_71374-1_N_S_0
Uusi
300 Tuotteet
5702016618532
673419326322
Määrä
71374-1
EAN
5702016618532
Paino
58.2 x 48 x 12.4 cm
Pakkauksen mitat (pxlxk)
4.16 KG
Teema
LEGO Super Mario
Julkaistu vuonna
2020
Osien määrä
2646
Ohjeiden määrä
1
Ikä neuvoja
18+
Tarvittavat paristot
Ei
Tila
Available backorder
chat Kommentit (0)