LEGO 42107 Ducati Panigale V4 R
zoom_out_map

LEGO 42107 Ducati Panigale V4 R


 • Uusi.

71,73 € Sisältää alv:n

57,84 € Veroton

check Varastossa

Edullisin kuljetusväline: DPD Pickup Point. 18,99 € toimitus lauantaina 22 kesäkuuta.

Nopein kuljetusväline: DPD. 19,99 € toimitus lauantaina 22 kesäkuuta.

Maksa turvallisesti (jälkikäteen)
Tilattu arkipäivisin ennen klo 17, lähetys samana päivänä
14 päivää aikaa muuttaa mielesi
LEGO TechnicAlle LEGO

Kuvaus LEGO 42107 Ducati Panigale V4 R

Rakenna kuuluisa Ducati Panigale V4 R ja tutustu sen yksityiskohtiin

Tyylikäs, hienostunut ja tehokas. LEGO Technic 42107 Ducati Panigale V4 R vangitsee alkuperäisen pyörän hengen ja muotokielen henkeäsalpaavalla ulkonäöllään. Se on LEGO Technicin historian ensimmäinen moottoripyörä, jossa on monipuolista tekniikkaa ja vaihteisto eri nopeuksille. Muita upeita ominaisuuksia ovat ohjaus, realistisen liikkeen takaava etu- ja takajousitus sekä levyjarrut edessä ja takana.

Upeat yksityiskohdat vangitsevat Ducatin hengen
Ducati-fanit arvostavat tässä upeassa moottoripyörän pienoismallissa sitä, kuinka upeasti yksityiskohdat on toteutettu. Jalka, pakoputki, tuulilasi ja kojetaulu ovat pieniä yksityiskohtia, jotka saavat tämän mallin näyttämään realistiselta aidon esikuvansa rinnalla. Ja tietenkin klassinen punainen väritys saa jokaisen Ducati-fanin pulssin kiihtymään.

Rakenna LEGO Technic malleja ja opi niistä
Tämä moottoripyörän mallisarja kuuluu LEGO Technic maailmaan ja kutsuu mukaansatempaavaan ja palkitsevaan rakennuskokemukseen. Realistisineominaisuuksineen se esittelee rakentajille tekniikan maailmaa esimerkiksi vaihdemekanismien avulla.

LEGO 42107 Ducati Panigale V4 R on yksi monista lelusettejä LEGO Technic teema.

Ominaisuudet

 • Kuuluisan Ducati Panigale V4 R:n pienoismalli rakennettavaksi, tutkittavaksi ja näytteille asetettavaksi. LEGO Technic fanit ja moottoripyöräharrastajat innostuvat tästä upeasta rakennushaasteesta.
 • Rakenna oma Ducati Panigale V4 R, niin saat ainutlaatuista tietoa ominaisuuksista ja toiminnoista, joita tämä kaikkien tuntema moottoripyörä sisältää. Sisältää myös kaksivaihteisen vaihteiston - ensimmäinen laatuaan LEGO Technic moottoripyörissä.
 • Aivan yhtä jännittävä kokemus kuin omistaisit oikean Ducati Panigale V4 R:n. Pyörässä on etu- ja takajousitus, mikä takaa pienoismallin realistiset liikkeet. Aidon italialaisen punainen klassikkoväri herättää moottoripyörän eloon.
 • etsitkö parhaita lahjoja moottoripyöräfaneille? Tämä on hyvä valinta. Se on myös superhieno haaste kymmenen vuotta täyttäneille LEGO Technic faneille, jotka innostuvat nähdessään moottoripyörän toiminnot.
 • Tämä katseet keräävä malli (42107) näyttää upealta näytteille asetettuna. Sen mitat vastaavat aitoa esikuvaansa. 32 cm pitkä, 16 cm korkea ja 8 cm leveä.
 • Tähän Ducati-moottoripyöräleluun ei tarvita paristoja. Tarvitaan vain kiinnostusta, mielikuvitusta ja halua löytää jotain uutta.
 • Tämän upean LEGO setin rakentaminen on helppo aloittaa. Avaa vain pakkaus, niin löydät selkeät ohjeet. Voit aloittaa Ducati-lelumoottoripyörän rakentamisen heti.
 • LEGO Technic lelut ovat teknisiä kokonaisuuksia, jotka on suunniteltu tarjoamaan mukaansatempaava ja palkitseva rakennuskokemus. Ne sisältävät realistisia liikkeitä ja mekanismeja, joiden avulla lapset ja aikuiset pääsevät tutustumaan tekniikan maailmaan.
 • Laatu on tärkeää. Siksi on hyvä tietää, että LEGO rakennussarjat täyttävät alan tiukimmat standardit, joilla varmistetaan, että osat on helppo yhdistää, joka kerta - näin on ollut jo vuodesta 1958.
 • Muoviset LEGO Technic mallit täyttävät näiden standardien vaatimukset. Jokainen lelu on testattu perusteellisesti. Näin voidaan olla varmoja, että kaikki rakennuslelut täyttävät tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit.

LEGO 42107 Ducati Panigale V4 R julkaistiin vuonna 2020. Leikkisetti sisältää 646 kappaletta. Leikkisarjassa on ei minihahmoa ja 1 ohjekirja . Leikkisetti sopii 10-vuotiaat.
LEGO
S_42107-1_N_S_0
Uusi
116 Tuotteet
5702016616460
673419318600
Määrä
42107-1
EAN
5702016616460
Paino
38.2 x 26.2 x 7.05 cm
Pakkauksen mitat (pxlxk)
0.88 KG
Teema
LEGO Technic
Julkaistu vuonna
2020
Osien määrä
646
Ohjeiden määrä
1
Ikä neuvoja
10+
Tarvittavat paristot
Ei
Tila
Retired
chat Kommentit (0)