LEGO 10914 Luxe opbergdoos
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Alennuksessa!−22%

LEGO 10914 Deluxe-palikkarasia


 • Uusi.

39,96 € Sisältää alv:n

32,22 € Veroton

51,23 €−22%

notifications_active Viimeiset tuotteet varastossa

Edullisin kuljetusväline: DPD Pickup Point. 13,99 € toimitus lauantaina 9 maaliskuuta.

Nopein kuljetusväline: DPD. 19,99 € toimitus lauantaina 9 maaliskuuta.

Maksa turvallisesti (jälkikäteen)
Tilattu arkipäivisin ennen klo 17, lähetys samana päivänä
14 päivää aikaa muuttaa mielesi
LEGO DUPLOAlle LEGO

Kuvaus LEGO 10914 Deluxe-palikkarasia

Ilahduta taaperoita heidän ensimmäisellä isolla LEGO DUPLO setillään!

Monipuolinen LEGO DUPLO Deluxe-palikkarasia houkuttelee luovaan leikkiin ja tukee lapsen kehitystä lukemattomilla tavoilla. Värikkäät palikat ja erikoisosat on suunniteltu alle kouluikäisten iloksi ja kiehtoviin leikkeihin. Taaperon LEGO rakennuslelu - mukana oma säilytyslaatikko! Tukevan lelulaatikon sisältä löydät inspiraatiota ja ideoita, jotka lumoavat ja innostavat taaperoita. Settiin sisältyy ikkuna, numeropalikat 1-3 sekä tietysti hämmästyttävä valikoima LEGO palikoita sateenkaaren väreissä. Osallistu kekseliäisiin leikkeihin ja seuraa, kuinka taaperot yhdistävät palikat ja osat aina uudella tavalla. Näin olet mukana pienten rakentajien tärkeissä kehitysaskelissa. Opettavaisia leluja taaperoille LEGO DUPLO setit ovat hienoja lahjoja taaperoille. Värikkäät, helposti pideltävät palikat ruokkivat mielikuvitusta ja kannustavat luovaan

LEGO 10914 Deluxe-palikkarasia on yksi monista lelusettejä LEGO DUPLO teema.

Ominaisuudet

 • Motivoi taaperoita LEGO DUPLO palikoilla ja osilla. Lapsen kehitystä tukevat loputtomat mahdollisuudet luoviin, konkreettisiin leikkeihin.
 • Ruoki lapsen mielikuvitusta 85 värikkäällä palikalla, joihin sisältyy monia hauskoja esineitä, kuten ikkuna ja numeropalikat 1-3. Monipuolinen lelu innostaa lapset loputtomiin leikkeihin, joiden parissa oppii uutta.
 • Setti sisältää nykyaikaisia rakennuksia, ihmishahmoja ja esineitä, joiden avulla vanhempien on helppo osallistua kekseliäisiin leikkeihin ja olla mukana pienten rakentajien tärkeissä kehitysaskelissa.
 • Pienten käsien on helppo poimia ja kiinnittää setin värikkäät palikat ja osat. Tämä opettavainen lelu onkin hieno joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja 1,5 vuotta täyttäneille taaperoille.
 • Värikäs valikoima palikoita, osia, numeroita ja ihmisiä säilytetään kätevästi keltaisessa säilytyslaatikossa, jossa on LEGO DUPLO tyylinen 8-nastainen kansi. Hauskat leikit yltyvät, kun yhdistät mallit muihin DUPLO-setteihin.
 • Paristoja ei tarvita. Konkreettinen leikki voi alkaa heti. Hauskuuden lähteenä on yksinomaan lasten rajaton mielikuvitus!
 • Selkeä opas antaa vanhemmille ja taaperoille ideoita ja inspiraatiota rakentamiseen. Luova rakentaminen ja mielikuvitukselliset roolileikit tukevat lapsen kehitystä.
 • LEGO DUPLO leikkisetit ovat hienoja lahjoja taaperoille. Ne on suunniteltu huolella nimenomaan aloittaville rakentajille ja kannustavat lapsia loputtomiin, idearikkaisiin leikkeihin.
 • Alle kouluikäisille suunnatut opettavaiset LEGO DUPLO lelut täyttävät alan tiukimmat standardit. Varmistamme, että pikku käsien on helppo poimia, kiinnittää ja irrottaa palikat - ja näin on ollut jo vuodesta 1969!
 • LEGO DUPLO palikoita ja osia on pudotettu, lämmitetty, purtu ja testattu kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla. Voit olla varma, että tämä DUPLO-rakennuslelu täyttää maailman tiukimpien laatu- ja turvallisuusstandardien vaatimukset.

LEGO 10914 Deluxe-palikkarasia julkaistiin vuonna 2020. Leikkisetti sisältää 85 kappaletta. Leikkisarjassa on 1 minihahmo ja 1 ohjekirja . Leikkisetti sopii 2-vuotiaat.
LEGO
S_10914-1_N_S_0
Uusi
2 Tuotteet
5702016617757
673419318822
Määrä
10914-1
EAN
5702016617757
Paino
37 x 26.2 x 18 cm
Teema
LEGO Duplo
Julkaistu vuonna
2020
Osien määrä
85
Pakkauksen mitat (pxlxk)
1.431 KG
Minihahmojen määrä
1
Ohjeiden määrä
1
Ikä neuvoja
2+
Tarvittavat paristot
Ei
Tila
Available
chat Kommentit (1)