LEGO 76901 Toyota GR Supra
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Loppu

LEGO 76901 Toyota GR Supra


Maksa turvallisesti (jälkikäteen)
Tilattu arkipäivisin ennen klo 17, lähetys samana päivänä
14 päivää aikaa muuttaa mielesi
LEGO Speed ChampionsAlle LEGO

Kuvaus LEGO 76901 Toyota GR Supra

Toyota GR Supran pienoismalli kisoihin ja koristeeksi

LEGO Speed Champions Toyota GR Supra (76901) sopii niin lapsille kuin kaikenikäisille autoharrastajille. Maailman tunnetuimpiin huipputehokkaisiin urheiluautoihin kuuluvan menopelin yksityiskohtaista keräilymallia on mukava rakentaa ja tutkia. Tämä aito pienoismalli sisältää paljon realistisia yksityiskohtia ja on kiehtova rakennuselämys. Se sopii mainiosti koristeeksi ja huippuvauhdikkaisiin kisoihin!

Inspiroivia yksityiskohtia
Tässä keräiltävässä leluautossa on leveä alusta, joten siinä on tilaa 2-paikkaiselle ohjaamolle ja lukuisille yksityiskohdille. Mukana on myös Toyotan kuljettajan minihahmo kisapuvussa, kypärä ja jakoavain, jotka innostavat kekseliäisiin ja vauhdikkaisiin leikkeihin.

Upeita malleja, jotka loistavat kilparadalla
LEGO Speed Champions rakennussarjat sisältävät maailman johtavien ja tunnetuimpien autojen pienoismalleja. Nämä ajoneuvot sopivat hienosti koristeeksi ja jännittäviin kisoihin muita Speed Champions -ajoneuvoja vastaan!

LEGO 76901 Toyota GR Supra on yksi monista lelusettejä LEGO Speed Champions teema.

Ominaisuudet

  • Lisää kokoelmiisi legendaarisen Toyota GR Supran aidon yksityiskohtainen LEGO pienoismalli. Täydellinen lelusetti 7 vuotta täyttäneille lapsille, jotka rakastavat ikonisia urheiluautoja.
  • Pakkauksessa on kaikki tarvittava Toyota GR Supran keräiltävän pienoismallin rakentamiseen sekä kuljettajan minihahmo Toyotan kisapuvussa, kypärä ja jakoavain.
  • Rakentaessaan lapset ja autoharrastajat voivat tutkia oikean Toyota GR Supran rakennetta. Valmiin luomuksen voi asettaa näytteille tai sillä voi osallistua ystävien kesken järjestettäviin jännittäviin Speed Champions -kisoihin.
  • Tämä 299-osainen LEGO Speed Champions Toyota GR Supra (76901) rakennussarja on jännittävä rakennuselämys ja hieno lahja kaikille huipputehokkaiden autojen ystäville.
  • Tämä Toyota GR Supra -pienoismalli on 4 cm korkea, 16 cm pitkä ja 7 cm leveä. Siinä on leveämpi 8-nuppinen alusta, joten siinä on tilaa 2 minihahmolle ja lukuisille aidoille yksityiskohdille.
  • Tässä leluauton rakennussarjassa ei tarvita paristoja. Se saa virtansa lasten mielikuvituksesta, joten kisaleikit eivät lopu koskaan!
  • Setissä on selkeät, vaiheittaiset rakennusohjeet.
  • LEGO Speed Champions settien parissa lapset ja autoharrastajat pääsemään tutustumaan maailman jännittävimpiin autoihin laadukkaiden pienoismallien avulla. Nämä autot sopivat niin kisaleikkeihin kuin koristeeksikin.
  • LEGO palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit vuodesta 1958. Näin varmistamme, että ne ovat aina tasalaatuisia, yhteensopivia ja että ne kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta.
  • Nämä LEGO Speed Champions rakennuslelut testataan perusteellisesti. Näin varmistamme, että jokainen lelusetti täyttää tiukat turvallisuusstandardit.

LEGO 76901 Toyota GR Supra julkaistiin vuonna 2021. Leikkisetti sisältää 299 kappaletta. Leikkisarjassa on 1 minihahmo ja 1 ohjekirja . Leikkisetti sopii 7-vuotiaat.
LEGO
S_76901-1_N_S_0
5702016912470
673419338899
Määrä
76901-1
EAN
5702016912470
Paino
0.335 KG
Pakkauksen mitat (pxlxk)
26.2 x 14.1 x 7.2 cm
Teema
LEGO Speed Champions
Julkaistu vuonna
2021
Osien määrä
299
Minihahmojen määrä
1
Ohjeiden määrä
1
Ikä neuvoja
7+
Tarvittavat paristot
Ei
Tila
Retired
chat Kommentit (0)