LEGO 60290 Skeittipuisto
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

LEGO 60290 Skeittipuisto


 • Uusi.
 • Uusi. Laatikko vahingoittunut.

40,98 € Sisältää alv:n

33,05 € Veroton

check Varastossa

Edullisin kuljetusväline: DPD Pickup Point. 13,99 € toimitus lauantaina 9 maaliskuuta.

Nopein kuljetusväline: DPD. 19,99 € toimitus lauantaina 9 maaliskuuta.

Maksa turvallisesti (jälkikäteen)
Tilattu arkipäivisin ennen klo 17, lähetys samana päivänä
14 päivää aikaa muuttaa mielesi
LEGO CityAlle LEGO

Kuvaus LEGO 60290 Skeittipuisto

Skeittipuisto-lelusetti lapsille

LEGO City Skeittipuisto (60290) sisältää kaiken tarvittavan jännittävien skeittitapahtumien järjestämiseen. Setissä on quarter pipe, ramppi, keinulauta ja grindireili. Setti sisältää tierakennuslevyn, jolla lapset voivat laajentaa lelusettiä ja luoda oman kaupungin. BMX-pyöräilijän, pyörätuoliurheilijan ja skeittaajan minihahmot takaavat tuntikausien hauskat temppuleikit, jotka saavat yleisön hurraamaan!Sopii mainiosti 5 vuotta täyttäneille pojille ja tytöilleRakennussarja sisältää selkeät ohjeet ja Instructions PLUS ohjeet, jotka löytyvät älylaitteisiin asennettavasta ilmaisesta LEGO Building Instructions sovelluksesta. Näiden interaktiivisten ohjeiden zoomaus- ja kiertotyökalujen avulla pienistä LEGO rakentajista tulee mestarirakentajia.LEGO Cityn luova maailmaLEGO City lelusetit ovat jännittäviä rakennus- ja leikkielämyksiä. erilaisilla rakennuksilla, realistisilla ajoneuvoilla ja innostavilla hahmoilla lapset keksivät arkisesta elämästä tuttuja tarinoita hauskalla tavalla.

LEGO 60290 Skeittipuisto on yksi monista lelusettejä LEGO City teema.

Ominaisuudet

 • Tämä toimintaa tulviva LEGO City Skeittipuisto (60290) herättää lasten luovuuden. Se sopii täydellisesti 5 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille ja innostaa arjesta tuttuihin tilanteisiin perustuviin loputtomiin leikkeihin.
 • Mitä pakkaus sisältää? Kaiken, mitä lapset tarvitsevat rakentaakseen skeittipuiston. Mukana ovat mm. LEGO tierakennuslevy, aitoja, lippuja, ramppeja, keinulauta ja auto sekä BMX-pyöräilijän, pyörätuoliurheilijan ja skeittaajan minihahmot.
 • Lapset voivat järjestää hienoja skeittailutapahtumia ja esittää temppuja, jotka hullaannuttavat yleisön. Puiston voi yhdistää mukana olevan tierakennuslevyn avulla muihin tierakennuslevyjä sisältäviin lelusetteihin. Rakenna suuri kaupunki.
 • LEGO City Skeittipuisto on loistava joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja mielikuvitusleikeissä viihtyville lapsille.
 • Rakennettuna skeittipuisto on 12 cm korkea, 19 cm leveä ja 22 cm pitkä. Auto on 5 cm korkea, 11 cm pitkä ja 4 cm leveä.
 • LEGO tarvikkeisiin kuuluvat skeittaajaminihahmojen kypärät, matkapuhelin ja Vita Rush -limsaosat.
 • Sisältää painetut rakennusohjeet ja Instructions PLUS -ohjeet, jotka löytyvät älylaitteisiin asennettavasta ilmaisesta LEGO Building Instructions sovelluksesta. Näiden interaktiivisten ohjeiden avulla lapset kehittyvät mestarirakentajiksi!
 • LEGO City My City setissä on yksityiskohtaisia rakennuksia, hienoja leluajoneuvoja ja jännittäviä hahmoja, jotka kuvaavat elämää hauskalla ja kiehtovalla tavalla. Lapset oppivat tärkeitä elämäntaitoja rakentamalla ja leikkimällä.
 • Kaikki LEGO palikat ja osat valmistetaan alan tiukkojen laatustandardien mukaisesti. Näin varmistetaan, että ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia ja että niillä on hauska rakentaa - näin on ollut jo vuodesta 1958.
 • LEGO City rakennuslelut testataan huolellisesti, jotta jokainen lelusetti täyttää varmasti tiukat turvallisuusstandardit.

LEGO 60290 Skeittipuisto julkaistiin vuonna 2021. Leikkisetti sisältää 195 kappaletta. Leikkisarjassa on 4 minihahmoa ja 1 ohjekirja . Leikkisetti sopii 5-vuotiaat.
LEGO
S_60290-1_N_S_0
Uusi
10 Tuotteet
5702016911510
673419338509
Määrä
60290-1
EAN
5702016911510
Paino
28.2 x 26.2 x 5.9 cm
Teema
LEGO City
Julkaistu vuonna
2021
Osien määrä
195
Pakkauksen mitat (pxlxk)
0.44 KG
Minihahmojen määrä
4
Ohjeiden määrä
1
Ikä neuvoja
5+
Tarvittavat paristot
Ei
Tila
Retired
chat Kommentit (0)