LEGO 60246 Politiebureau
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

LEGO 60246 Poliisiasema


  • Uusi.

102,47 € Sisältää alv:n

82,64 € Veroton

check Varastossa

Edullisin kuljetusväline: DPD Pickup Point. 18,99 € toimitus perjantaina 3 toukokuuta.

Nopein kuljetusväline: DPD. 19,99 € toimitus perjantaina 3 toukokuuta.

Maksa turvallisesti (jälkikäteen)
Tilattu arkipäivisin ennen klo 17, lähetys samana päivänä
14 päivää aikaa muuttaa mielesi
LEGO CityAlle LEGO

Kuvaus LEGO 60246 Poliisiasema

Räjähtävää hupia ja jännitystä pienille LEGO City toimintasankareille!

Kaikki on mahtavaa tässä LEGO Cityn Poliisiasemassa (60246). Pienillä lainvalvojilla ja LEGO City TV-sarjan faneilla on hauskaa keksiessään tarinoita, joissa seikkailevat Duke Detainin, poliisipäällikkö Wheelerin ja Daisy Kaboomin hauskat hahmot. Jännittävä setti sisältää poliisiaseman, jossa on valonheitin-valopalikka, äänipalikka-sireenillä varustetun poliisiauton sekä huikean kuorma-auton, moottoripyörän ja valvontadronen. Hieman erikoisempi rakennuslelu Leikkisetti sisältää yksinkertaisen rakennusoppaan ja Instructions PLUS -ohjeet! Interaktiiviset rakennusohjeet sisältyvät älypuhelimille ja tableteille ladattavaan maksuttomaan LEGO Life sovellukseen. Ne sisältävät mm. zoomaus- ja kiertotyökalut, joiden avulla aloittelevasta LEGO rakentajasta kehittyy nopeasti mestarirakentaja! LEGO City - Jännittäviä leluja lapsille LEGO City Poliisi sarjan setit kutsuvat jännittävään rakennus- ja leikkikokemukseen. Todenmukaisten ajoneuvojen, yksityiskohtaisten rakennusten ja hauskojen hahmojen avulla lapset voivat luoda tarinoita ja tilanteita, jotka kuvaavat todellista kaupunkielämää hauskalla ja kekseliääll

LEGO 60246 Poliisiasema on yksi monista lelusettejä LEGO City teema.

Ominaisuudet

  • Loistava rakennussarja lapsille, jotka rakastavat toiminnantäyteisiä rakennusleluja. LEGO City Poliisiasema (60246) leikkisettiin kuuluu räjähtävä selli, upeita menopelejä ja hauskoja hahmoja. Hupi alkaa heti, kun avaat pakkauksen.
  • Mitä pakkaus sisältää? Lelupoliisiaseman, kaksi kuorma-autoa, moottoripyörän ja dronen. Saat myös kuusi minihahmoa, kuten LEGO City TV-sarjasta tutut Duke DeTainin, poliisipäällikkö Wheelerin ja Daisy Kaboomin sekä kaksi koirahahmoa.
  • Yksityiskohtainen poliisiasema vankilapakoon johtavine räjähdyksineen ja valopalikka-valonheittimineen sekä poliisiauto äänipalikka-sireeneineen tuottaa tonneittain iloa LEGO City Poliisin faneille.
  • LEGO City Poliisiasema leikkisetti sopii erinomaisesti 5 vuotta täyttäneille lapsille. Se on loistava joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja lapsille, jotka innostuvat roolileikkileluista, ajoneuvoista ja toimintaleluista.
  • Koottuna lelupoliisiaseman korkeus on 24 cm, leveys 48 cm ja syvyys 15 cm. Poliisiauton mitatovat 6 cm x 12 cm x 7 cm.
  • Leikkisetin ääni- ja valopalikat toimivat kumpikin yhdellä CR1216-nappiparistolla. Hyvä uutinen? Ne sisältyvät pakkaukseen! Ääni- ja valoleikki voi alkaa saman tien.
  • Löydät yksinkertaisen rakennusoppaan pakkauksesta. Tai voit ladata Instructions PLUS -ohjeet osana ilmaista LEGO Life sovellusta. Zoomaus- ja kiertotyökaluilla varustetut interaktiiviset rakennusohjeet tekevät rakentamisesta lasten leikkiä! LEGO City Poliisi settien yksityiskohtaiset rakennukset, realistiset ajoneuvot ja hauskat hahmot kehittävät lasten fyysisiä taitoja ja vahvistavat itseluottamusta. Nämä setit innostavat rajattomaan luovaan leikkiin.
  • LEGO rakennuspalikat täyttävät alan tiukimmat standardit ja kireät sisäiset laatukriteerimme, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja ne on helppo yhdistää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen.
  • The LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, puree, taivuttaa, naarmuttaa ja venyttää LEGO palikoita ja osia. Varmistamme, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.

LEGO 60246 Poliisiasema julkaistiin vuonna 2020. Leikkisetti sisältää 743 kappaletta. Leikkisarjassa on 7 minihahmoa ja 1 ohjekirja . Leikkisetti sopii 6-vuotiaat.
LEGO
S_60246-1_N_S_0
Uusi
36 Tuotteet
5702016617801
673419318747
Määrä
60246-1
EAN
5702016617801
Paino
48 x 37.8 x 9.4 cm
Pakkauksen mitat (pxlxk)
1.836 KG
Teema
LEGO City
Julkaistu vuonna
2020
Osien määrä
743
Minihahmojen määrä
7
Ohjeiden määrä
1
Ikä neuvoja
6+
Tarvittavat paristot
Ei
Tila
Retired
chat Kommentit (0)