LEGO 42117 Kilpalentokone
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Loppu

LEGO 42117 Kilpalentokone


Maksa turvallisesti (jälkikäteen)
Tilattu arkipäivisin ennen klo 17, lähetys samana päivänä
14 päivää aikaa muuttaa mielesi
LEGO TechnicAlle LEGO

Kuvaus LEGO 42117 Kilpalentokone

Tämä upea temppulentokonelelu antaa lasten mielikuvitukselle siivet

Herätä temppulentokoneiden jännittävä maailma eloon tämän LEGO Technic Kilpalentokoneen (42117) parissa. Tämä 7 vuotta täyttäneitä lapsia ilahduttava lelu sisältää paljon yksityiskohtia, kuten konetta työnnettäessä pyörivän potkurin sekä avattavat moottoritilan luukut. Huomiota herättävä turkoosin ja oranssin yhdistelmä ja sponsorien mainokset täydentävät tätä pientä lahjaa, joka sopii joka tilanteeseen - aivan kuin oikea kilpalentokone!

2-in-1-malli
Tämän lentokonelelun osista voi rakentaa myös suihkukoneen. Sama setti sisältää siis kaksin verroin hauskaa rakennuspuuhaa. Instructions PLUS -ohjeilla pääsee helposti alkuun. Ohjeet löytyvät ilmaisesta LEGO Building Instructions sovelluksesta. Nämä interaktiiviset ohjeet sisältävät zoomaus- ja kiertotyökaluja sekä haamutilan, joiden avulla lapsi oppii rakentamaan omatoimisesti.

Paljon luovia leikkejä
LEGO Technic maailma on täynnä edistyksellisiä rakennusleluja nuorille LEGO faneille, jotka odottavat jo innolla seuraavaa haastettaan. Setit sisältävät esikuviensa näköisiä ajoneuvoja, jotka toimivat kuten oikeat menopelit. Ne tutustuttavat lapset tekniikan ja mekaniikan maailmaan.

LEGO 42117 Kilpalentokone on yksi monista lelusettejä LEGO Technic teema.

Ominaisuudet

  • Ilahduta lentäjänalkuja tällä LEGO Technic Kilpalentokone (42117) lelulla. eloisat värit, sponsorien mainokset ja pyörivä potkuri saavat sen näyttämään ihan aidolta.
  • Koneessa on runsaasti yksityiskohtia lentokoneleluista kiinnostuneille lapsille. Tutustu moottoritilan avattaviin luukkuihin, laskutelineeseen ja pyörivään potkuriin ja uppoudu roolileikkeihin lentokoneen parissa.
  • Lapsista on hauska rakentaa tämä kestävä temppulentokone, minkä jälkeen he voivat rakentaa osista suihkukoneenuusiin luoviin leikkeihin.
  • Hieno joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja 7 vuotta täyttäneille lapsille, jotka rakastavat temppulentokoneleluja.
  • Kilpalentokone on 9 cm korkea, 18 cm pitkä ja 23 cm leveä.
  • Interaktiivisilla Instructions PLUS -ohjeilla rakentaminen sujuu erityisen hauskoissa merkeissä. Ne ovat saatavilla ilmaisessa LEGO Building Instructions sovelluksessa, ja ne sisältävät zoomaus- ja kiertotyökaluja, jotka auttavat lapsia rakentamaan omatoimisesti.
  • LEGO Technic maailma on täynnä edistyksellisiä rakennusleluja nuorille LEGO faneille, jotka odottavat jo innolla seuraavaa rakennushaastettaan.
  • LEGO Technic osat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät napakasti kerta toisensa jälkeen - näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO Technic osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voidaan olla varma, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

LEGO 42117 Kilpalentokone julkaistiin vuonna 2021. Leikkisetti sisältää 154 kappaletta. Leikkisarjassa on ei minihahmoa ja 1 ohjekirja . Leikkisetti sopii 7-vuotiaat.
LEGO
S_42117-1_N_S_0
5702016890914
673419336390
Määrä
42117-1
EAN
5702016890914
Paino
15.7 x 14.1 x 6.1 cm
Pakkauksen mitat (pxlxk)
0.155 KG
Teema
LEGO Technic
Julkaistu vuonna
2021
Osien määrä
154
Ohjeiden määrä
1
Ikä neuvoja
7+
Tarvittavat paristot
Ei
Tila
Retired
chat Kommentit (0)