LEGO 41910 Bestisten jätskirannekorut
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

LEGO 41910 Bestisten jätskirannekorut


 • Uusi.

8,19 € Sisältää alv:n

6,60 € Veroton

check Varastossa

Edullisin kuljetusväline: DPD. 13,99 € toimitus perjantaina 15 joulukuuta.

Nopein kuljetusväline: DPD Pickup Point. 13,99 € toimitus perjantaina 15 joulukuuta.

Maksa turvallisesti (jälkikäteen)
Tilattu arkipäivisin ennen klo 17, lähetys samana päivänä
14 päivää aikaa muuttaa mielesi
LEGO DotsAlle LEGO

Kuvaus LEGO 41910 Bestisten jätskirannekorut

Tutustuta lapsesi luovaan leikkiin tällä rannekorusetillä

Olethan valmis luoviin hetkiin! Askartelusta tykkäävät lapset ihastuvat tähän LEGO DOTS Bestisten jätskirannekorut settiin (41910), jota on saatavana rajoitettu erä! Ihastuttavan askarteluprojektin parissa lapset saavat suunnitella omia ystävyysrannekoruja ystävien kanssa ja koristella niitä eri tavoilla yhä uudelleen.

Kimaltelevaa herkkujätskiä rannekorussa
Pakkaus sisältää kaksi säädettävää yksirivistä ranneketta (pastellinkeltainen ja -pinkki), jotka sopivat kaikenkokoisiin ranteisiin. Setissä on myös 32 erilaista laattaa, esim. ihastuttavia pinkkejä kimallelaattoja ja söpö jäätelölaatta. Korut voi koristella joko pakkauksen ehdotuksin, tai voit keksiä oman yksilöllisen tyylisi.

Tuntikausiksi luovaa hupia kavereiden kanssa
Luovan askartelusetin parissa lapset saavat koristella tyyliinsä sopivat rannekorut ja jakaa niitä ystävien kanssa. Laattoja voi vaihdella ystävien kanssa ja koota yksilöllisiä koruja. Näissä koruissa mahdollisuudet ovat rajattomat! Tämä setti sopii hyvin joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahjaksi.

LEGO 41910 Bestisten jätskirannekorut on yksi monista lelusettejä LEGO Dots teema.

Ominaisuudet

 • esittele lapsellesi ystävyysrannekorujen tekemisen riemu LEGO DOTS Bestisten jätskirannekorut (41910) lelulla, johon sisältyy kaksi säädettävää ranneketta ja 32 värikästä laattaa. Settejä on saatavana rajoitettu erä.
 • Luova askartelusetti! Hauskan rannekorun koristelu kehittää lasten taitoa suunnitella ja ilmaista itseään. Korun voi koristella pakkauksessa olevan ehdotuksen mukaan, tai jokainen voi koristella omaan tyyliinsä sopivan korun. Koruja on myös kiva antaa ystäville.
 • Tämän tai muiden settien värikkäiden laattojen parissa luova riemu ystävien kanssa ei lopu kesken. Lapset voivat piristää ystävyysrannekorujaan LEGO DOTS - lisäsarjan 1 (41908) laatoilla.
 • Kaikki askartelun ystävät ja tee se itse -tehtävien fanit ihastuvat tähän luovaan settiin. Joustava ranneke ja värikkäät koristelaatat sopivat erinomaisesti joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahjaksi 6 vuotta täyttäneille lapsille.
 • Taskukokoinen pakkaus - ja tosi kawaii rannekoru! Ihana rannekorujen askartelusetti sisältää 20 cm pituiset rannekkeet, joilla nuoret suunnittelijat voivat testata ideoitaan, kiinnittää suosikkikorunsa ranteeseensa ja antaa rannekoruja myös ystävilleen.
 • Lapsen mielikuvitus toimii hauskan, luovan puuhan voimanlähteenä! Paristottomat lelut auttavat kehittämään lasten luovia leikkejä ja saavat lapset tuntemaan iloa siitä, että he ovat ihan itse luoneet jotakin uutta.
 • Avaa pakkaus, ja rannekorun koristelu voi alkaa. Päästä luovuutesi valloilleen. Selkeiden ohjeiden ansiosta suunnittelu ja koristelu sujuvat kuin leikki. Askartelu on hauskaa, ja lapset voivat ylpeinä käyttää itse tekemiään koruja.
 • Ilahduta lapsia LEGO DOTS settien hauskoilla askartelutehtävillä. Tämän rannekorusetin parissa voi suunnitella aina uusia ideoita, jotka kehittävät lasten luovuutta ja itseluottamusta.
 • LEGO rakennuspalikat ja laatat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia sekä helppoja kiinnittää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen - ja näin on ollut jo vuodesta 1958.
 • LEGO palikoita ja laattoja pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voit olla varma, että jokainen rakennussetti täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

LEGO 41910 Bestisten jätskirannekorut julkaistiin vuonna 2021. Leikkisetti sisältää 34 kappaletta. Leikkisarjassa on ei minihahmoa ja 1 ohjekirja . Leikkisetti sopii 6-vuotiaat.
LEGO
S_41910-1_N_S_0
Uusi
128 Tuotteet
5702016667561
673419321822
Määrä
41910-1
EAN
5702016667561
Paino
9.3 x 24.5 x 0.7 cm
Pakkauksen mitat (pxlxk)
0.021 KG
Teema
LEGO Dots
Julkaistu vuonna
2021
Osien määrä
34
Ohjeiden määrä
1
Ikä neuvoja
6+
Tarvittavat paristot
Ei
Tila
Retired
chat Kommentit (0)