LEGO 41679 Boshuis
zoom_out_map
Loppu

LEGO 41679 Metsämökki


Maksa turvallisesti (jälkikäteen)
Tilattu arkipäivisin ennen klo 17, lähetys samana päivänä
14 päivää aikaa muuttaa mielesi
LEGO FriendsAlle LEGO

Kuvaus LEGO 41679 Metsämökki

Yksityiskohtainen puumaja tuntikausien metsäleikkeihin

Metsämökki (41679) viihdyttää luontoa rakastavia lapsia tuntikausien hauskoilla leikeillä. Kotileikeistä pitävät lapset ihastuvat söpöjen huoneiden ja yksityiskohtien tutkimiseen viettäessään aikaa LEGO Friends Mian ja hänen perheensä kanssa.

Paljon yksityiskohtia mielikuvitusleikkeihin
Tämä rakennettava LEGO Friends puumaja on täynnä yksityiskohtia mukaansatempaaviin leikkeihin. Sisällä on nukkumispaikka, wc, ovi ja pesuallas. Ulkona on patio sohvineen ja grilleineen. Mukana on erillinen jokiympäristö ja rakennettava kajakki, jonka kyydissä lasten leikit yltyvät koskenlaskuseikkailuiksi. Tämä hauska setti sisältää 2 mininukkea, LEGO Friends Ava mikronuken ja pesukarhulelun. Luovuuteen kannustavista tarvikkeista ei ole pulaa. Mukana on esimerkiksi kamera, jolla lapset voivat ottaa luontokuvia.

Ystävyys rakentuu yhdessä
esittele lapsille Heartlake City -setit, joiden maailmaan kaikki ovat tervetulleita ja joiden parissa lapset saavat harrastaa heitä kiinnostavia asioita ja tutkia suurta maailmaa upeiden ystävien kanssa.

LEGO 41679 Metsämökki on yksi monista lelusettejä LEGO Friends teema.

Ominaisuudet

  • LEGO Friends Metsämökki (41679) sisältää rauhallisen metsän lasten koti- ja luontoleikkeihin LEGO Friends Mian ja hänen perheensä parissa.
  • Metsäaiheinen lelu sisältää 2 mininukkea ja LEGO Friends Ava mikronuken sekä pesukarhuhahmon. Setti sisältää myös kajakkiretkiä varten suunnitellun erillisen ympäristön, joka saa leikit yltymään entisestään.
  • Setti on pullollaan ideoita, jotka saavat lasten mielikuvituksen laukkaamaan. He voivat asettua torkuille makuuhuoneeseen, oleskella patiolla ja ottaa luontokuvia. Mukana on myös wc hahmojen käyttöön!
  • Tämä metsään sijoittuva malli saa luontoa rakastavat 6 vuotta täyttäneet lapset villiintymään. Se on täydellinen joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja pienille tutkimusmatkailijoille, jotka rakastavat mukaansatempaavia leikkejä.
  • Tämä luontoaiheinen lahjalelu on 18 cm korkea, 19 cm leveä ja 11 cm syvä. Se vie vain vähän tilaa, joten sen voi pitää esillä, aina valmiina leikkejä varten.
  • Kaikkien LEGO Friends lelusettien tavoin tämäkin sisältää lukuisia tarvikeosia: ketsuppi- ja sinappipullot, nakkisämpylä, kamera, kajakki, pelastusliivit ja mela antavat ideoita luoviin leikkeihin.
  • Heartlake City -lelut sisältävät tuttuja hahmoja ja ympäristöjä, ja niiden parissa lapset voivat tutkia ystävyyden merkitystä loputtomien mielikuvitusleikkien lomassa.
  • Tämä lelusetti, samoin kuin LEGO Friends Metsän vesiputous (41677), Metsäretki asuntoautolla ja purjeveneillen (41681) ja Metsän ratsastuskoulu (41683), sopivat mainiosti seikkailuleluista pitäville lapsille.
  • Lapsille syntymäpäivälahjaksi sopivat LEGO Friends lelut täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen - näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • Uudet LEGO lelut testataan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

LEGO 41679 Metsämökki julkaistiin vuonna 2021. Leikkisetti sisältää 326 kappaletta. Leikkisarjassa on 3 minihahmoa ja 1 ohjekirja . Leikkisetti sopii 6-vuotiaat.
LEGO
S_41679-1_N_S_0
5702016916034
673419341523
Määrä
41679-1
EAN
5702016916034
Paino
0.581 KG
Teema
LEGO Friends
Julkaistu vuonna
2021
Osien määrä
326
Pakkauksen mitat (pxlxk)
28.2 x 26.2 x 5.9 cm
Minihahmojen määrä
3
Ohjeiden määrä
1
Ikä neuvoja
6+
Tarvittavat paristot
Ei
Tila
Retired
chat Kommentit (0)