LEGO 41439 Kissan trimmausauto
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Loppu

LEGO 41439 Kissan trimmausauto


Maksa turvallisesti (jälkikäteen)
Tilattu arkipäivisin ennen klo 17, lähetys samana päivänä
14 päivää aikaa muuttaa mielesi
LEGO FriendsAlle LEGO

Kuvaus LEGO 41439 Kissan trimmausauto

Hauska kissanhoitolelusetti, jonka parissa lapset oppivat rakentamaan

Innosta lapsia oppimaan rakennustaitoja ja hoitamaan eläimiä Kissan trimmausauton (41439) parissa. Yksinkertaisen setin parissa lapset voivat auttaa LEGO Friends Emmaa ja Miaa noutamaan leluautollaan kissoja trimmattavaksi ja hemmoteltavaksi salonkiinsa.

Opi rakentamaan
4+ setin kiehtovat yksityiskohdat takaavat lapsille hienon leikkikokemuksen. Jokaisen pussin palikoista syntyy kokonainen malli tai hahmo, joten lapset oppivat nopeasti rakentamaan – ja leikit voivat alkaa! Mukana on aloituspalikka, josta rakentaminen on helppo aloittaa.

Hauskoja perhehetkiä
4+ settien parissa vanhemmat ja lapset saavat jakaa hauskat rakennushetket yhdessä. Aloittaminen on helppoa – painettujen ohjeiden lisäksi setille on myös Instructions PLUS -ohjeet LEGO Building Instructions sovelluksessa. Niiden zoomaus-, haamutila- ja kiertotyökalujen avulla lapset oppivat hahmottamaan rakennusprosessin. Lapset voivat myös tallentaa rakennusvaiheen ja jatkaa setin parissa myöhemmin.

LEGO 41439 Kissan trimmausauto on yksi monista lelusettejä LEGO Friends teema.

Ominaisuudet

  • Monipuolinen Kissan trimmausauto (41439) saa lapset rakentamaan. Leikeissä noudetaan kissoja kissamaiseen autoon ja loihditaan uusia lookeja salongissa.
  • Kompakti kissalelu sisältää LEGO Friends Emman ja Mian sekä lelukissan ja -kissanpennun rajattomiin hauskoihin roolileikkeihin. Aloituspalikan avulla rakentaminen pääsee heti vauhtiin, joten leikeille jää enemmän aikaa!
  • Tämäkin lelu sisältää kaikkien LEGO Friends settien tavoin söpöjä tarvikkeita, kuten kissan keksin ja kissanpennun tuttipullon.
  • Sopii syntymäpäivälahjaksi 4 vuotta täyttäneelle pojalle ja tytölle, joka ansaitsee kivan yllätyksen. Palkitse hyvästä suorituksesta luovalla lahjalla, joka viihdyttää tuntikausia ja opettaa rakentamaan.
  • Auto on 10 cm leveä ja salonki on 6 cm leveä. Setin osat ovat yhteensopivia kaikkien LEGO palikoiden kanssa, joten sitä voi myös laajentaa lasten rakennustaitojen kehittyessä.
  • Haluatko ilahduttaa pienet rakentajat entistäkin hauskemmalla rakennuskokemuksella? Se onnistuu digitaalisten Instructions PLUS -ohjeiden avulla! Zoomaus- ja kiertotyökalujen sekä haamu- ja tallennustilan avulla rakentaminen sujuu vilauksessa.
  • 4+ setit opettavat lapset rakentamaan hauskalla tavalla. helpot rakennusvaiheet kehittävät lasten itseluottamusta. Settien parissa lapset ja aikuiset löytävät rakentamisen ja yhdessä leikkimisen ilon.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukat laatustandardit. Näin varmistamme, että niitä on helppo käsitellä lasten pienillä käsillä – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO lelusettejä testataan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat turvallisuusstandardit.

LEGO 41439 Kissan trimmausauto julkaistiin vuonna 2021. Leikkisetti sisältää 60 kappaletta. Leikkisarjassa on 2 minihahmoa ja 1 ohjekirja . Leikkisetti sopii 4-vuotiaat.
LEGO
S_41439-1_N_S_0
5702016911503
673419339773
Määrä
41439-1
EAN
5702016911503
Paino
14.1 x 12.2 x 6.1 cm
Pakkauksen mitat (pxlxk)
0.115 KG
Teema
LEGO Friends
Julkaistu vuonna
2021
Osien määrä
60
Minihahmojen määrä
2
Ohjeiden määrä
1
Ikä neuvoja
4+
Tarvittavat paristot
Ei
Tila
Retired
chat Kommentit (0)