LEGO 41420 Adventskalender 2020
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Loppu

LEGO 41420 Joulukalenteri 2020, Friends


Maksa turvallisesti (jälkikäteen)
Tilattu arkipäivisin ennen klo 17, lähetys samana päivänä
14 päivää aikaa muuttaa mielesi
LEGO FriendsAlle LEGO

Kuvaus LEGO 41420 Joulukalenteri 2020, Friends

Joulukalenteri, jossa on 24 rakennettavaa lahjaa leikkeihin koristeeksi

Tee joulunodotuksesta entistä jännittävämpää LEGO Friends Joulukalenterilla (41420). Lapset löytävät jokaisen luukun takaa uuden rakennettavan yllätyksen. Kalenteri on täynnä supersöpöjä jouluisia hahmoja kolmesta eri teemasta: emman huone, joulupukin paja ja talven ihmemaa. Luukkuja avatessaan lapset siirtyvät teemasta toiseen, mikä lisää jännitystä.

Leikkeihin tai koristeeksi
Lapset voivat koristella huoneensa rakennettavilla malleilla, joihin kuuluvat LEGO Friends joulupukin muorin ja kahden tonttumininuken hahmot. Leluilla voi myös leikkiä ja keksiä luovia tarinoita. Mukana on myös toimintoja, kuten lumipalloja ampuva katapultti ja liikkuva leluskeittilauta.

24 jouluista LEGO Friends hetkeä
Hauskat lelut on helppo rakentaa, ja mukana on selkeät ohjeet, joiden avulla 6 vuotta täyttäneet lapset osaavat rakentaa lahjat nopeasti valmiiksi luoviin leikkeihin. esittele lapsille Heartlake City, paikka, josta löytyy upeita ystäviä ja joulun riemua!

LEGO 41420 Joulukalenteri 2020, Friends on yksi monista lelusettejä LEGO Friends teema.

Ominaisuudet

  • Tee joulunodotuksesta jännittävämpää LEGO Friends Joulukalenterilla (41420). Jokaisen luukun takaa paljastuu uusi lahja, jonka lapset voivat rakentaa. Kaikki mallit sopivat mainiosti koristeeksi, ja jokaisella 24 mallilla voi myös leikkiä.
  • Lasten joulukalenteri sisältää LEGO Friends emman, joulupukin muorin ja kahden tonttumininuken hahmot sekä rakennettavan lelupingviinin ja koko joukon muita hienoja rakennettavia jouluisia yllätyksiä. Osa malleista sisältää myös hauskoja, aktiivisia ominaisuuksia.
  • Lapset voivat käyttää näitä malleja koristeena ja leikkiä hauskoilla leluilla tarinoita, jotka sijoittuvat joko LEGO Friends emman huoneeseen, joulupukin pajalle tai talven ihmemaahan - lelut inspiroivat luovia leikkejä.
  • Tämä 236-osainen setti on upea joulunaluslahja lapsille, jotka haluavat joulukalenteriltaan enemmän kuin pelkkää ohikiitävää iloa. Yksinkertaiset rakennelmat sopivat täydellisesti 6 vuotta täyttäneille lapsille rakennettavaksi omatoimisesti.
  • Joulukalenterion 25 cm korkea, 37 cm leveä ja 6 cm syvä, ja se seisoo tukevasti pystyssä. Lapset voivat lisätä muihin LEGO malleihin jouluista taikaa, sillä joulukalenterin upeat lelut ovat yhteensopivia kaikkien LEGO settien kanssa.
  • Paristoja ei tarvita, vaan joulukalenterin talvisen ihmemaan leikit pääsevät heti alkuun. Hassun katapultin lumipallot laukaistaan lentoon söpöllä käsikäyttöisellä toiminnolla, ja leluskeittilauta liikkuu sormen näpäytyksellä!
  • Kaikkien muiden LEGO lelusettien tavoin tämäjouluinen LEGO setti sisältää selkeät painetut ohjeet. Setit on suunniteltu helpoiksi rakennelmiksi 6 vuotta täyttäneille lapsille, jotta he pääsevät aloittamaan leikit ja osaavat rakentaa omatoimisesti ilman aikuisen apua.
  • Avaa lapsille ovi jännittävään LEGO Friends maailmaan. Se on paikka, jossa riittää luovia leikkejä, upeita ystävyyssuhteita ja arjen sankareita. Siellä lapset oppivat, että heiden unelmansa voi toteutua omaa sydäntään seuraamalla.
  • Tämä lasten LEGO rakennussarja täyttää alan tiukimmat standardit sekä The LEGO Groupin omat laatukriteerit. Näin varmistamme, että osat on helppo irrottaa lasten pienillä sormilla - näin on ollut jo vuodesta 1958!
  • The LEGO Group on testannut tämän joulukalenterilelusetin palikat ja rakennettavat mininukkehahmot perusteellisesti varmistaakseen, että kaikki lasten lelusetit täyttävät tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

LEGO 41420 Joulukalenteri 2020, Friends julkaistiin vuonna 2020. Leikkisetti sisältää 236 kappaletta. Leikkisarjassa on 4 minihahmoa ja 1 ohjekirja . Leikkisetti sopii 6-vuotiaat.
LEGO
S_41420-1_N_S_0
5702016616743
673419317962
Määrä
41420-1
EAN
5702016616743
Paino
70.5 x 26.2 x 38.2 cm
Pakkauksen mitat (pxlxk)
0.376 KG
Teema
LEGO Friends
Julkaistu vuonna
2020
Osien määrä
236
Minihahmojen määrä
4
Ohjeiden määrä
1
Ikä neuvoja
6+
Tarvittavat paristot
Ei
Tila
Retired
chat Kommentit (0)