LEGO 41393 Bakwedstrijd
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

LEGO 41393 Leivontakilpailu


 • Uusi.

46,11 € Sisältää alv:n

37,18 € Veroton

check Varastossa

Edullisin kuljetusväline: DPD Pickup Point. 13,99 € toimitus lauantaina 7 lokakuuta.

Nopein kuljetusväline: DPD. 13,99 € toimitus lauantaina 7 lokakuuta.

Maksa turvallisesti (jälkikäteen)
Tilattu arkipäivisin ennen klo 17, lähetys samana päivänä
14 päivää aikaa muuttaa mielesi
LEGO FriendsAlle LEGO

Kuvaus LEGO 41393 Leivontakilpailu

Päästä lasten luovuus täyteen kukkaan leivontakilpailua esittävällä lelulla!

Kilpailu alkaa! Tuo TV:stä tuttujen leivontakilpailujen draama lastenhuoneeseen tällä LEGO Friends Leivontakilpailu setillä (41393). Lasten luovuus pääsee vauhtiin, kun he koristelevat lelukakkuja hassuilla koristeilla tehdäkseen vaikutuksen tuomareihin. Tai leikkivät tuomaria ja päättävät, kuka voittaa pokaalin. Ruoki mielikuvitusta Ruoanlaittosetti on täynnä realistisia keittiökoneita, leikkiruokaa sekä söpöjä astioita ja tarvikkeita. Niillä lapset voivat luoda televisiosta tutun leivontaohjelman. Makeat toiminnot, kuten pyörivät kakku- ja ainestelineet innostavat mielikuvitusleikkiin. Koko setti on modulaarinen, joten lapset voivat koota sen ihan niin kuin haluavat. Elämä on makeaa ystävien kanssa Esittele lapsille LEGO Friends. Lapset pääsevät leikkimään TV-sarjasta tuttuja seikkailuja ja tapaamaan LEGO Friends hahmoja, jotka tuntuvat lapsista yllättävän tutuilta. Heartlake Cityssä heillä on aina kaveri, jonka kanssa voi tutkia kiinnostavia asioita. Siellä on aina tilaayhdelle

LEGO 41393 Leivontakilpailu on yksi monista lelusettejä LEGO Friends teema.

Ominaisuudet

 • Kannusta lapset luovaan leikkiin auttamaan LEGO Friends hahmoja loihtimaan huikeita LEGO kakkuja tässä leivontakilpailuaiheisessa ruoanlaittosetissä. Heistä on ihanaa esiintyä studiokameroiden loisteessa!
 • Tämä monipuolinen Leivontakilpailu-setti (41393) sisältää kolme mininukkea, kaksi leivontapistettä, joissa on pyörivät kakkutelineet, paljon leivontatarvikkeita, kuten leikkiruokaa ja -kuorrutteita sekä keittiövälineitä.
 • Lapset ihastuvat tähän toiminnantäyteiseen LEGO settiin. Leikeissä voi kokata liedellä, esittää ohjelman kuvaajaa ja auttaa sammuttamaan keittiöpalon. Omia LEGO palikoita lisäämällä setistä saa upouusia luomuksia.
 • 361-osainen LEGO setti kutsuu 6 vuotta täyttäneet lapset lukemattomien ruoka-aiheisten leikkien pariin. Se on mahtava syntymäpäivä- tai joululahja uusille LEGO rakentajille tai Friends-TV-sarjan ystäville.
 • Modulaarisesta setistä voi erottaa osia, joten hauskat kakkuleikit voi jakaa eri puolille lastenhuonetta. Mutta koska se on vain 15 cm korkea ja 30 cm leveä, se ei vie paljon tilaa silloinkaan, kun kaikki elementit on kiinnitetty yhteen.
 • Tämä LEGO Friends setti sisältää kaiken, mitä lapset tarvitsevat TV-leivontakilpailuiden luomiseen. Paristoja ei tarvita – luova hupi saa voimansa lasten mielikuvituksesta.
 • Kaikkien LEGO settien tapaan tässä hauskassa leivontalelussa on selkeät, painetut ohjeet. Helpot ohjeet on suunnattu 6 vuotta täyttäneille lapsille, joten rakennuspuuhat pääsevät alkuun ilman aikuisen apua.
 • Avaalapsille ovi LEGO Friendsien jännittävään maailmaan. Se on paikka, jossa lapset voivat oppia, että unelmat voi saavuttaa seuraamalla sydäntään.
 • LEGO rakennussetit täyttävät alan tiukimmat standardit ja The LEGO Groupin sisäiset laatukriteerit. Varmistamme, että pienillä sormilla on helppo poimia, kiinnittää ja irrottaa palikat – ja näin on ollut jo vuodesta 1958!
 • The LEGO Group testaa LEGO palikat ja osat kaikin kuviteltavissa olevin tavoin. Varmistamme, että jokainen pikku rakentajan LEGO leikkisetti täyttää maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.

LEGO 41393 Leivontakilpailu julkaistiin vuonna 2020. Leikkisetti sisältää 361 kappaletta. Leikkisarjassa on 3 minihahmoa ja 1 ohjekirja . Leikkisetti sopii 6-vuotiaat.
LEGO
S_41393-1_N_S_0
Uusi
13 Tuotteet
5702016618808
673419319782
Määrä
41393-1
EAN
5702016618808
Paino
38.2 x 26.2 x 7.05 cm
Pakkauksen mitat (pxlxk)
0.61 KG
Teema
LEGO Friends
Julkaistu vuonna
2020
Osien määrä
361
Minihahmojen määrä
3
Ohjeiden määrä
1
Ikä neuvoja
6+
Tarvittavat paristot
Ei
Tila
Retired
chat Kommentit (2)